لازانیای بدون گلوتن مخصوص گیاهخواران
این لازانیای خوش مزه از دستور تهیه غذاهای گیاهخواران الهام گرفته شده و پر از سبزیجات سالم مانند گوجه فرنگی، کدو و ریحان است. این لازانیا را حتماً درست کنید و از طعم سالم آن لذت ببرید. موادی که در زیر اعلام شده برای ۶ نفر در نظر گرفته شده است.
مواد لازم برای ریکوتا:
• ۲ فنجان دانه کاج (حداقل یک ساعت در آب خیسانده شود)
• ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو
• ۲ قاشق غذاخوری مایه (اختیاری)
• ۱ قاشق چایخوری نمک دریایی
مواد لازم برای سس گوجه فرنگی:
• ۲ فنجان گوجه فرنگی خشک شده (حداقل دو ساعت در آب خیسانده شود)
• ۱ عدد گوجه فرنگی متوسط، خرد شده
• یک چهارم یک عدد پیاز کوچک، خرد شده
• ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو
• یک چهارم فنجان روغن زیتون
• ۴ قاشق چایخوری شربت افرا
• ۲ قاشق چایخوری نمک دریایی
• کمی فلفل سیاه
مواد لازم برای پستوی ریحان-پسته:
• ۲ فنجان برگ ریحان
• نیم فنجان پسته خام
• ۶ قاشق غذاخوری روغن زیتون
• ۱ قاشق چایخوری نمک دریایی
• کمی فلفل سیاه
مواد لازم برای لازانیا:
• ۳ عدد کدوی متوسط
• ۳ عدد گوجه فرنگی متوسط سبز
• ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
• ۱ قاشق غذاخوری آویشن تازه، خرد شده
• ۱ قاشق غذاخوری برگ نعناع تازه
• چند برگ ریحان برای تزئین
دستور تهیه:
۱. برای درست کردن ریکوتا، دانه کاج، آب لیمو، مایه غذایی، و نمک را در مخلوط کن بریزید و چند دقیقه مخلوط کنید تا کاملاً ترکیب شوند.
۲. به تدریج ۶ قاشق غذاخوری آب اضافه کنید و هم بزنید تا این مخلوط نرم و پفی شود. آن را در کاسه ای بریزید و روی آن کیسه فریزر بکشید و کنار بگذارید.
۳. برای درست کردن سس گوجه فرنگی، همه مواد را داخل میکسر بریزید و هم بزنید.
۴. برای درست کردن پستو نیز، ریحان، پسته ها، روغن زیتون، نمک و فلفل را داخل میکسر بریزید و هم بزنید.
۵. حالا نوبت لازانیا است. کدوها را از طول بسیار باریک ببرید (می توانید از رنده مخصوص استفاده کنید).
۶. گوجه فرنگی ها را دو نیم کنید و هر نیمه را به برش های باریک ببرید.
۷. دو لایه از برش های کدو در ظرف فر بچینید. روی آنها روغن زیتون بمالید و یک سوم از سس گوجه فرنگی را روی آن بریزید و یک سوم از ریکوتا و پستو را روی آنها بریزید.
۸. حالا یک سوم از برش های گوجه فرنگی ها را در لایه بعدی بچینید و یک سوم از آویشن و نعناع روی آنها بریزید. دو لایه دیگر از کدو اضافه کنید و کارهای فوق را دوباره تکرار کنید.
۹. سپس ظرف را در فر بگذارید و در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت ۲۰ دقیقه بپزید. سپس آن را از فر درآورید و بگذارید کمی سرد شود. آن را با ریحان تزئین کنید و سرو نمایید.
ارسال نظر