پودینگ گردو و شکلات
پودینگ یک دسر نرم محسوب میشود. شما میتوانید پودینگ را جلو فرزندتان بگذارید، یک قاشق به او بدهید، پیشبندش را ببندید و اجازه دهید خودش آن را بخورد. علاوهبر این، این دسر پر از انرژی است. میتوانید به راحتی آن را برای بچههایی که زیاد تحرک دارند و بازی میکنند درست کنید اما اگر کودک شما اضافه وزن دارد این دسر برایش مناسب نیست.
مواد لازم:
- شیر: ۵۰۰ میلی لیتر
- شکلات سیاه :۲۰۰ گرم
- شکر:۲۰۰ گرم
- زرده تخممرغ : ۳ عدد
- خامه صبحانه:۲۰۰ گرم
- نشاسته گندم: ۴ قاشق غذاخوری
- نشاسته ذرت: ۴ قاشق غذاخوری
- پودر گردو:۱۵۰ گرم
روش تهیه:
ابتدا نشاستهها را با مقداری از شیر مخلوط میکنیم تا حل شوند. زرده تخممرغ را به همراه بقیه شیر و خامه به مواد اضافه میکنیم و همه را با هم مخلوط کرده و از صافی میگذرانیم. در این مرحله مواد را داخل ظرف مخصوص کرمپزی ریخته و شکر و شکلات را نیز به آن اضافه میکنیم و روی حرارت متوسط میگذاریم. آنقدر مواد را به آرامی هم میزنیم تا به جوش آمده و غلیظ شوند. پس از اینکه پودینگ غلیظ شد و آن را از روی حرارت برداشتیم، پودر گردو را مخلوط کرده و مواد را داخل کاسههای تکنفره تقسیم کرده و پس از اینکه از حرارت افتاد، به مدت ۳ تا ۴ ساعت داخل یخچال میگذاریم.
اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir
ارسال نظر