شیرینی ترکیه ای «کونفه کاداییف»
این شیرینی که در زبان ترکی استانبولی "کونفه" و در زبان عربی " كنافة" نامیده می شود، نوعی شیرینی پنیری متعلق به خاورمیانه است که در شربت خیسانده می شود و در اصل در دوره امپراتوری عثمانی درست می شده است.
برترین ها: این شیرینی که در زبان ترکی استانبولی "کونفه" و در زبان عربی " كنافة" نامیده می شود، نوعی شیرینی پنیری متعلق به خاورمیانه است که در شربت خیسانده می شود و در اصل در دوره امپراتوری عثمانی درست می شده است.
این دسر خوشمزه که دسر مخصوص کشورهای لبنان، اردن، سوریه، فلسطین و مصر است، بسیار شبیه به کاداییفی یونانی و کونفه ترکیه ای و کاداییفی نانی است. مواد اصلی آن رشته های کاداییف است و داخل آن پنیرهای نیمه نرم مانند موزارلا می ریزند. معمولاً آن را با پسته یا گردو سرو می کنند.
مواد لازم برای شربت کونفه:
• ۱ فنجان آب
• 1 فنجان شکر
مواد لازم برای کونفه کاداییف:
• 150 گرم خمیر کاداییف
• ۱۰۰ گرم کره
• 1 قاشق غذاخوری کره اضافی برای چرب کردن ظرف
• ۱۰۰ گرم پنیر، خرد شده
• 1 قاشق چایخوری پسته، آسیاب شده برای تزئین
دستور تهیه:
1. اول شربت کونفه را آماده کنید. آب و شکر را در قابلمه ای بریزید و بجوشانید.
2. شعله زیر قابلمه را کم کنید و بگذارید نیم ساعت بجوشد و کمی غلیظ شود. سپس بگذارید سرد شود.
3. فر را روی دمای 190 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
4. خمیر کاداییف را به تکه های کوچکتر برش بزنید.
5. کره را آب کنید و رشته های کاداییف را با کره خوب مخلوط کنید.
6. قابلمه ای را با یک قاشق کره اضافی چرب کنید.
۷. نصف رشته ها را ته قابلمه بطور یکنواخت بچینید.
۸. پنیرها را بطور یکنواخت روی رشته ها بریزید.
۹. بقیه رشته ها را روی پنیر بریزید و با کف دست روی آنها فشار وارد آورید.
۱۰. حدود ۴۰ دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند.
۱۱. بلافاصله بعد از درآوردن ظرف از فر، شربت ولرم را روی آنها بریزید.
۱۲. بگذارید شربت به خورد آن برود و پودر پسته را روی آن بپاشید و داغ داغ سرو کنید.
نظر کاربران
میدونید خیلی خوبه که کلی چیزای جدید یاد میدید اما اینکه خود خمیر کاداییف رو از کجا میشه خرید یا چه جوری میشه تهیه کرد رو هم باید بگید اینجوری این دستور پخت ها کامل نیست و برای اینکه بدونیم ای خمیر چیه باید تو گوگل بگردیم
این شیرینی ها تو استانبول دیدیم ولی قیمتش با توجه به پول کشور ما خیلی بالا بود هر کیلو چیزی در حدود 60 لیر
بد نبود زیاد جالب نبود شیرینی ها و مواد غذایی کشور خودمون خیلی خیلی بهتره
خمیرش را ازکجا گیر بیاریم اگه میشه لطفا بگید ممنون
عزيزان خميرش توي ايران پيدا نميشه نگرديد دنبالش اين خمير رو از دبى يا عراق اگه گذرتون خورد تهيه كتيد
رشته کاداییف الان در ایران با نام رشته یا ورمیشل پاکستانی شناخته شده و همه تقریبا اونو میشناسن
یعنی این شیرینی رو با ورمیسل درست کنیم
ببخشید کسی تاحالا درست کرده
چه طوری میشه
ورمیشل نیست توکوچه مروی داره من خریدم درست هم کردم
سلام این شیرینی رامن باورمیشل درست کردم خیلی خیلی خوشمزه شد۰مزه اش تقریبامثل سوهان شده بودباشیرینیهای عید۹۴درستشون کردم عالی بودن
رشته کادایف تو تموم لوازم قنادی فروشی ها پیدا میشه
فوق العاده هس