۷۶۴۶۵
۱۰ نظر
۵۰۱۲
۱۰ نظر
۵۰۱۲
پ

شیرینی ترکیه ای «کونفه کاداییف»

این شیرینی که در زبان ترکی استانبولی "کونفه" و در زبان عربی " كنافة" نامیده می شود، نوعی شیرینی پنیری متعلق به خاورمیانه است که در شربت خیسانده می شود و در اصل در دوره امپراتوری عثمانی درست می شده است.

شیرینی ترکیه ای «کونفه کاداییف»





برترین ها: این شیرینی که در زبان ترکی استانبولی "کونفه" و در زبان عربی " كنافة" نامیده می شود، نوعی شیرینی پنیری متعلق به خاورمیانه است که در شربت خیسانده می شود و در اصل در دوره امپراتوری عثمانی درست می شده است.

این دسر خوشمزه که دسر مخصوص کشورهای لبنان، اردن، سوریه، فلسطین و مصر است، بسیار شبیه به کاداییفی یونانی و کونفه ترکیه ای و کاداییفی نانی است. مواد اصلی آن رشته های کاداییف است و داخل آن پنیرهای نیمه نرم مانند موزارلا می ریزند. معمولاً آن را با پسته یا گردو سرو می کنند.

شیرینی ترکیه ای «کونفه کاداییف»

مواد لازم برای شربت کونفه:

• ۱ فنجان آب
• 1 فنجان شکر

مواد لازم برای کونفه کاداییف:

• 150 گرم خمیر کاداییف
• ۱۰۰ گرم کره
• 1 قاشق غذاخوری کره اضافی برای چرب کردن ظرف
• ۱۰۰ گرم پنیر، خرد شده
• 1 قاشق چایخوری پسته، آسیاب شده برای تزئین

دستور تهیه:

1. اول شربت کونفه را آماده کنید. آب و شکر را در قابلمه ای بریزید و بجوشانید.

2. شعله زیر قابلمه را کم کنید و بگذارید نیم ساعت بجوشد و کمی غلیظ شود. سپس بگذارید سرد شود.

3. فر را روی دمای 190 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.

4. خمیر کاداییف را به تکه های کوچکتر برش بزنید.

5. کره را آب کنید و رشته های کاداییف را با کره خوب مخلوط کنید.

6. قابلمه ای را با یک قاشق کره اضافی چرب کنید.

شیرینی ترکیه ای «کونفه کاداییف»

۷. نصف رشته ها را ته قابلمه بطور یکنواخت بچینید.

۸. پنیرها را بطور یکنواخت روی رشته ها بریزید.

۹. بقیه رشته ها را روی پنیر بریزید و با کف دست روی آنها فشار وارد آورید.

۱۰. حدود ۴۰ دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند.

۱۱. بلافاصله بعد از درآوردن ظرف از فر، شربت ولرم را روی آنها بریزید.

۱۲. بگذارید شربت به خورد آن برود و پودر پسته را روی آن بپاشید و داغ داغ سرو کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بهار

    میدونید خیلی خوبه که کلی چیزای جدید یاد میدید اما اینکه خود خمیر کاداییف رو از کجا میشه خرید یا چه جوری میشه تهیه کرد رو هم باید بگید اینجوری این دستور پخت ها کامل نیست و برای اینکه بدونیم ای خمیر چیه باید تو گوگل بگردیم

  • آزاد

    این شیرینی ها تو استانبول دیدیم ولی قیمتش با توجه به پول کشور ما خیلی بالا بود هر کیلو چیزی در حدود 60 لیر
    بد نبود زیاد جالب نبود شیرینی ها و مواد غذایی کشور خودمون خیلی خیلی بهتره

  • نهال

    خمیرش را ازکجا گیر بیاریم اگه میشه لطفا بگید ممنون

  • بدون نام

    عزيزان خميرش توي ايران پيدا نميشه نگرديد دنبالش اين خمير رو از دبى يا عراق اگه گذرتون خورد تهيه كتيد

  • کفایت

    رشته کاداییف الان در ایران با نام رشته یا ورمیشل پاکستانی شناخته شده و همه تقریبا اونو میشناسن

  • فائزه

    یعنی این شیرینی رو با ورمیسل درست کنیم
    ببخشید کسی تاحالا درست کرده
    چه طوری میشه

  • بدون نام

    ورمیشل نیست توکوچه مروی داره من خریدم درست هم کردم

  • lامیلیا

    سلام این شیرینی رامن باورمیشل درست کردم خیلی خیلی خوشمزه شد۰مزه اش تقریبامثل سوهان شده بودباشیرینیهای عید۹۴درستشون کردم عالی بودن

  • hamideh

    رشته کادایف تو تموم لوازم قنادی فروشی ها پیدا میشه

  • یگانه

    فوق العاده هس

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج