باشگاه گیاه خواران
Zucchini
آب ولرم را (تا حدي که انگشت شما را نسوزاند) همراه با پودر خميرترش داخل ظرف شکر میریزیم. سپس يک بشقاب روي ظرف قرار ميدهيم تا خمير پف کند و از سالم بودن خمير ترش مطمئن شويم.
- شکر: یکچهارم قاشق چايخوري
- آب ولرم : نصف پيمانه
- آرد : به ميزان لازم
- پودر خميرترش:يک قاشق مرباخوري
- نمک : نصف قاشق چايخوري
- شکر: یک قاشق غذاخوری
- بادمجان: 6-5 عدد
- کدو حلقهشده: 6-5 عدد
- پنير: 100تا150گرم
- سس سفيد: يک پيمانه
آب ولرم را (تا حدي که انگشت شما را نسوزاند) همراه با پودر خميرترش داخل ظرف شکر میریزیم. سپس يک بشقاب روي ظرف قرار ميدهيم تا خمير پف کند و از سالم بودن خمير ترش مطمئن شويم. حالا نمک و آرد را کمکم اضافه ميکنيم، طوري که خمير به دستمان نچسبد. بعد از آن خمير را داخل پلاستيک قرار داده و اجازه ميدهيم تا ۲ ساعت باقی بماند.
ابتدا بادمجان و کدوها را شسته، دُم آنها را گرفته و به نازکي اسلايس ميکنيم. سپس آنها را در روغن سرخ کرده و خمير را داخل ظرف پیرکس يا سراميکي (که از قبل چرب کردهایم) پهن ميکنيم و سس سفيد (طرز تهيه سس در دستور قبل گفته شده) را همراه با سير رنده شده روي سطح خمير پخش ميکنيم.
در مرحله بعد کمي نمک روي کدو و بادمجانها پاشیده، آنها را روي خمير پخش کرده و با نوک انگشتان فشار ميدهيم تا کدو و بادمجانها داخل خمير فرو رود. سپس پنير پيتزا را روي خمير ميپاشيم.
شکر علاوه بر مصرف خوراکي موارد استفاده ديگري دارد. شکر پاککننده طبيعي پوست به حساب ميآيد و همراه با روغن زيتون يا اسطوخودوس پوست را تلطیف ميکند.
- میزان کالری : 185
ارسال نظر