سوپ سیب زمینی، بروکلی و چدار
در این سوپ از کلم بروکلی با دو روش پخت استفاده می کنیم، مقداری از اون ها رو در سوپ استفاده می کنیم و مقداری رو در فر برشته می کنیم و برای روی سوپ از اون استفاده می کنیم.
وبسایت آشپزباشی : در این سوپ از کلم بروکلی با دو روش پخت استفاده می کنیم، مقداری از اون ها رو در سوپ استفاده می کنیم و مقداری رو در فر برشته می کنیم و برای روی سوپ از اون استفاده می کنیم.
مواد لازم:
- روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
- موسیر ۲ عدد بزرگ
- سیر ۳ حبه
- کلم بروکلی ۹۰۰ گرم
- سیب زمینی ۳ عدد کوچک
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- پنیر چدار ۲ پیمانه
- آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
- نان تست ۴ برش
آماده کردن مواد برای تهیه سوپ سیب زمینی، بروکلی و چدار:
۱- به روغن زیتون اضافی نیاز دارید.
2- موسیر ها رو نصف و بعد ورقه ورقه کنید.
۳- سیرها رو ریز خرد کنید.
4- ساقه های بروکلی رو جدا و خرد کنید. گلچه های بروکلی رو هم به قطعات دو و نیم سانتی متری خرد کنید.
۵- سیب زمینی ها رو پوست گرفته و خرد کنید.
6- از پنیر چدار سفید رنده شده استفاده کنید.
طرز تهیه:
- از قبل فر رو با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید
- در قابلمه ای کوچک، روغن زیتون رو روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. موسیر، نیمی از سیر، ساقه های بروکلی، سیب زمینی و نوک انگشت نمک رو به اون ها اضافه کنید. مواد رو برای ۳ تا ۴ دقیقه بپزید.
- ۵ پیمانه آب به همراه قدری نمک به مواد اضافه کنید. بذارید تا آب بجوشه، حرارت رو کم کنید و مواد رو برای ۱۰ دقیقه بپزید.
- ۳ پیمانه گلچه های بروکلی رو اضافه کنید و برای ۸ تا ۱۰ دقیقه دیگر تا نرم بشن، بپزید.
- سوپ رو از روی حرارت بردارید تا کمی خنک بشه، سپس اون رو به همراه ۱ پیمانه پنیر در مخلوط کن بزنید. نمک، فلفل و آبلیمو رو اضافه کنید.
- پنیر و سیر باقیمانده رو با هم ترکیب کنید. نان ها رو در یک سمتی سینی فر و بقیه گلچه های بروکلی رو در سمت دیگر سینی فر بریزید. روی اون ها روغن زیتون بپاشید و به آن ها نمک و فلفل بزنید. ترکیب پنیر رو روی نان ها پخش کنید و برای ۱۵ دقیقه در فر بذارید. در میان پخت، گلچه های بروکلی رو هم بزنید.
- سوپ رو با تکه های نان و گلچه های کلم بروکلی برشته شده و کمی رنده پوست لیمو میل کنید.
ارسال نظر