طرز تهیه مربا توت فرنگی
مربای توت فرنگی یکی از خوشمزهترین و محبوبترین انواع مرباهاست و رنگ بینظیر آن حس چشایی همه را به شدت تحریک میکند.حتما باید برای تهیه این مربای خوشمزه، هرچه زودتر دست به کار شوید و ترجیحا توتفرنگیهای تازه و سفت را برای مربا انتخاب کنید تا بعد از پخت خیلی له و بدشکل نشوند.
وب سایت سر آشپز پاپیون: مربای توت فرنگی یکی از خوشمزهترین و محبوبترین انواع مرباهاست و رنگ بینظیر آن حس چشایی همه را به شدت تحریک میکند.حتما باید برای تهیه این مربای خوشمزه، هرچه زودتر دست به کار شوید و ترجیحا توتفرنگیهای تازه و سفت را برای مربا انتخاب کنید تا بعد از پخت خیلی له و بدشکل نشوند.
مواد لازم:
- توت فرنگی ۱ کیلوگرم
- شکر ۱ کیلوگرم
- آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری
- هل ۳ عدد
- گلاب ۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
- ابتدا توت فرنگی ها را از مواد اضافی و برگ و كلاهك پاك كنید و بعد آنها را خوب با آب سرد بشویید و بعد نصف كرده و داخل ظرف در داری یك لایه بپچینید و رویش شكر بریزید و تا تمام شدن توت فرنگی این كار را ادامه دهید سپس آن را ۲۴ساعت داخل یخچال قرار دهید به طوری كه درپوش داشته باشد .
- بعد از آنكه زمان ذكر شده طی شد و توت فرنگی آب انداخت آن را داخل قابلمه ریخته و گلاب و هل را اضافه كرده و حرارت را زیاد كنید تا به جوش بیاید.
- هنگام جوشیدن کفی روی سطح مربا ایجاد میشود که بهتر است آن را یکی دو بار بگیرید ،در پایان کار آبلیمو را برای جلوگیری از شکرک زدن اضافه کنید .وقتی که شربت مربا قوام آمد قابلمه را از روی اجاق گاز بردارید.
نظر کاربران
داخل مربای توت فرنگی از گلاب وهل نباید استفاده شود مربا رو بد بو مکنه چون توت فرنگی موقع پخت عطر خوبی پس میده وبوی وعطر توت فرنگی برای این مربا کافیه