زبرا کیک؛ کیک دو رنگ خوشمزه
عصرانههای بهاری را با خوردن این کیک دورنگ خوشمزه دلچسبتر کنید.
ماهنامه کیک و شیرینی: عصرانههای بهاری را با خوردن این کیک دورنگ خوشمزه دلچسبتر کنید.
میزان سرو: ۸ نفر
مواد لازم:
میزان سرو: ۸ نفر
مواد لازم:
- آرد: چهار و یک دوم پیمانه
- نمک: یک قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر: 2 قاشق چای خوری
- کره: یک و یک دوم پیمانه
- شکر: یک و یک چهارم پیمانه
- تخم مرغ: 6 عدد
- اسانس وانیل: یک قاشق چای خوری
- شیر: یک و یک دوم پیمانه
مواد لازم لایه شکلاتی:
- پودر کاکائو: چهار و یک دوم قاشق سوپ خوری
- شکر: چهار و یک دوم قاشق سوپ خوری
- شیر: یک چهارم پیمانه
مواد لازم رویه:
- شکلات (ذوب شده): یک پیمانه
- شکلات سفید (رنده شده): یک دوم پیمانه
طرز تهیه:
۱. آرد، نمک و بیکینگ پودر را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. کره و شکر را آنقدر بزنید تا کمرنگ شوند. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه و مخلوط کنید. اسانس وانیل را اضافه کنید. مخلوط تخم مرغ و شیر را به تدریج و یکی در میان به مخلوط آرد اضافه کنید و به خوبی مواد را مخلوط نمایید.
2. خمیر به دست آمده را به دو قسمت کنید و به نیمی از خمیر، پودر کاکائو، شکر و شیر را اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید تا به رنگ شکلاتی درآید.
۳. ابتدا مقداری از خمیر ساده را (حدود یک ملاقه کوچک) را وسط قالب بریزید و بدون حرکت دادن قالب مقداری از خمیر شکلاتی (حدود یک ملاقه کوچک) را درست وسط خمیر ساده بریزید. این کار را با بقیه خمیرها تکرار کنید و همین طور یکی در میان از خمیرها وسط خمیر قبلی بریزید تمام شوند. نیازی نیست تا قالب را تکان دهید یا تلاش کنید خمیر پخش شود، زیرا خود خمیر پخش شده و قالب را پر می کند.
4. قالب را حدود 40 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350درجه فارنهایت) قرار دهید تا کیک بپزد. پس از خنک شدن، کیک را از قالب جدا کرده و روی آن را با شکلات ذوب شده و شکلات سفید رنده شده تزیین کنید.
پ
ارسال نظر