طرز تهیه رول یوفکا؛ گاهی کمی تنوع لازم است
با خمیر یوفکا لقمه هایی به این خوشمزگی درست کنید و از زندگی لذت ببرید.
ماهنامه سفره ایرانی: با خمیر یوفکا لقمه هایی به این خوشمزگی درست کنید و از زندگی لذت ببرید.
مواد لازم:
- آب داغ: یک پیمانه
- خمیر یوفکا: ۳ عدد
- پیاز کوچک: یک عدد
- کره یا روغن: ۳ ق س
- رب گوجه فرنگی: یک الی ۲ ق چ
- برگ جعفری (خردشده): یک مشت
- گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل قرمز (پودر شده): یک ق چ
- فلفل سیاه (پودر شده): یک ق چ
- ماست: به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. پیاز را در ظرف مناسبی رنده کنید.
2. گوشت چرخ کرده را اضافه کنید.
3. نمک و فلفل سیاه اضافه کنید.
4. برگ جعفری خردشده اضافه کرده و حدود 5 دقیقه مواد را ورز دهید.
5. ظرف فر را کمی با روغن چرب کنید.
6. خمیر یوفکا را روی سطح کار پهن کنید و حدود یک سوم از مخلوط گوشت را روی یک لبه آن قرار دهید (این کار را با بقیه خمیرها تکرار کنید)
7. خمیر را رول کنید.
8. رول های خمیر را با چاقوی تیز برش دهید.
9. برش های خمیر را در ظرف فر بچینید.
10. یک قاشق سوپ خوری کره یا روغن را روی رول ها بمالید.
11. آنها را در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید تا خمیر طلایی و برشته شود. یک قاشق سوپ خوری کره یا روغن را گرم کنید.
12. رب گوجه فرنگی و آب را اضافه کرده و هم بزنید.
13. پس از به جوش آمدن آب، این مخلوط را روی برش های خمیر بریزید و دوباره حدود 10 دقیقه ظرف را در فر قرار دهید.
14. یک قاشق سوپ خوری کره یا روغن باقی مانده را در ظرف مناسبی گرم کنید و فلفل قرمز پودر شده را در آن تفت دهید. رول های یوفکا را به همراه ماست و مخلوط روغن و فلفل قرمز سرو کنید.
پ
ارسال نظر