معلم سنندجی به دادسرا احضار شد
متهم ضرب و جرح دانش آموزان مدرسه روستای کرجو سنندج به دادسرا احضار شد.
خبرگزاری ایسنا: متهم ضرب و جرح دانش آموزان مدرسه روستای کرجو سنندج به دادسرا احضار شد.
به نقل از قوه قضاییه، در پی دستور رئیس کل دادگستری استان کردستان به دادستان مرکز استان در خصوص پیگیری و بررسی موضوع ضرب و جرح دانش آموزان مدرسه ابتدایی راشدین روستای کرجو از توابع سنندج، پرونده قضایی در این خصوص در دادسرای مرکز استان تشکیل شد و متهم به دادسرای سنندج احضار شد.
حجتالاسلام حسینی رئیس کل دادگستری استان با اعلام خبر تشکیل پرونده قضایی برای متهم بیان داشت: دادستان عمومی و انقلاب سنندج به روستای کرجو مراجعه و با اولیای دانش آموزان این مدرسه دیدار و گفتوگو کرد. در این دیدار دادستان بر پیگیری و برخورد قاطع دستگاه قضایی تاکید و متهم به دادسرای سنندج احضار شد.
رئیس کل دادگستری استان کردستان افزود: از تمامی دانش آموزان مصدوم معاینه پزشکی بعمل آمده و به بازپرس پرونده دستور داده شده تا با حضور در روستای کرجو در سریعترین زمان ممکن اظهارات شکات را اخذ و اقدامات قانونی لازم را در این خصوص انجام دهد.
وی تاکید کرد: بدیهی است علیرغم برخورد اداری که اداره کل آموزش و پرورش استان میبایست با معلم خاطی داشته باشد، دستگاه قضایی نیز برابر مقررات قانونی برخورد لازم و متناسب در مورد متهم اعمال خواهد کرد.
نظر کاربران
خیلی خوبه ممنون از دادستانی
وقتی فقط هر کسی رو که با حجاب هست یا ریش داره استخدام میکنید این میشه که مرده به بچه های مردم تجاوز میکنه زنه هم بچه های مردمو تنبیه میکنه وقتشه کسانی استخدام بشن که تحصیل کرده ی واقعی باشن
ما هم یک معلم ریاضی داشتیم مانند آقا باعث عقب افتادگی نسل اندر نسل تمام بچه هایی شد که با این آقا درس ریاضی داشتند منتهی آن موقع معلم بد اخلاق برند دلسوزی بود
باید اخراج بشه بعد هم شلاق بزنند بعد یه کاری بکنند که تومدرسه ی غیر دولتی کار ندن به این معلم بی کفایت
پس چرا به موضوع معلم شهرری ورود نمیشه؟آدم احساس میکنه سعی میشه اون کمرنگ بشه.