آشپزی با مهمت گورش، آشپز ترکیه ای
مهمت گورش در حال حاضر یکی از شف های سرشناس ترکیه، رستوران دار و شخصیت تلویزیونی مشهوری است. این سرآشپز معروف در اینجا طرز تهیه دو غذای خوشمزه را به شما عزیزان آموزش می دهد.
نانک با رویه گوشت
مواد لازم:
- گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
- پیاز: یک عدد
- فلفل دلمه ای: ۲ عدد
- فلفل سبز: یک عدد
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
- فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
- خمیر هزارلا: به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. پیاز، فلفل دلمه ای ها و فلفل سبز را در غذاساز یا مخلوط کن با هم به خوبی مخلوط کنید.
۴. خمیر هزارلا را به ابعاد مربعی کوچک برش داده و در سینی فر پوشیده با کاغذ روغنی بچبنید.
خوراک گوشت و سبزیجات
میزان سرو: ۴ نفر
مواد لازم:
- گوشت گوسفندی (خردشده): 500 گرم
- دمبه: 100 گرم
- بادنجان: 2 عدد
- سیب زمینی (خرد شده): یک عدد
- پیاز (خرد شده): 2 عدد
- فلفل سبز (خرد شده): 4 عدد
- فلفل قرمز (خرد شده): 2 عدد
- گوجه فرنگی (نگینی خرد شده): 2 عدد
- سیر: 4 الی 5 حبه
- رب گوجه فرنگی: یک ق س
- روغن: 45 گرم
- آب: به مقدار لازم
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
- فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱. بادنجان ها را پوست کنده و خرد کنید.
5. سبزیجات خرد شده را به همراه سیر و رب گوجه فرنگی در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید و نمک و فلفل سیاه و قرمز بزنید.
۷. مخلوط سبزیجات را روی آنها بریزید.
10. روی ظرف را ابتدا با کاغذ روغنی و سپس با فویل آلومینیومی بپوشانید و به مدت یک ساعت در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید.
۱۱. پس از گذشت این زمان کاغذ روغنی و فویل را برداشته و ۵ دقیقه دیگر به پخت مواد در فر ادامه دهید.
نظر کاربران
بسیار عالی. ممنون.