توپ انرژی انبه و نارگیل
توپ انرژی انبه و نارگیل یک دسر مقوی و خوشمزه است که طرز تهیه آن را برای شما آورده ایم.
مواد لازم:
- پودر انبه: 120 گرم (تقریبا)
- بادام هندی (پودر شده): 1 پیمانه
- پودر نارگیل: یک دوم پیمانه
- خرما (پوره شده): 12- 10 عدد
- زردچوبه: یک دوم ق چ
- آب: 1 ق س
- پوره انبه: به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱. پودر انبه، برگه های خشک میوه انبه را توسط غذاساز پودر کنید، پوست و هسته فرما را جدا سازید. همه مواد غیر از پوره انبه تازه را درون دستگاه غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا مواد جمع شود.
2. اگر مواد خشک بود و خمیر تکه تکه بود مقداری پوره انبه تازه را به آن اضافه کنید، اگر مواد خیس و تازه بود مقداری پودر بادام هندی به آن اضافه کنید تا خمیر به انسجام لازم برسد و بتوانید آن را بین دو دست به صورت توپ درآورید.
۳. هر یک از توپ های آماده را درون کاسه ای که حاوی پودر نارگیل است بغلتانید و در ظرف قرار دهید و بگذارید برای ۱ ساعت در یخچال استراحت کنند.
نکته: توپ های انرژی برای تغذیه کودکان و ورزشکاران بسیار مناسب است.
خواص انبه:
• انبه بسیار مقوی بوده و تقویت کننده بدن است.
• انبه تقویت کننده قوای جنسی است.
• رنگ صورت را درخشان می کند.
• دهان را خوشبو می کند.
• ادرارآور است.
• یبوست را برطرف می کند.
• انبه دارای مقدار زیادی اسید گالیک است بنابراین سیستم هضم را ضدعفونی و تمیز می کند.
• انبه تمیزکننده خون می باشد.
• خوردن انبه بوی بد بدن را از بین می برد.
• انبه حرارت بدن را کاهش می دهد و تب را پایین می آورد.
• برای رفع اسهال مفید است.
• خوردن انبه، سردرد، تنگی نفس و سرفه را از بین می برد.
• برای درمان بواسیر مفید است.
• عطش را برطرف می کند.
• انبه چون گرم است برای گرم مزاجان مناسب نیست و این اشخاص باید آن را با سکنجبین بخورند.
ارسال نظر