سالاد کینوا با قارچ و لوبیا چیتی
کینوا خواص فوق العاده ای داره و خیلی سبک تر و خوش هضم تر از برنجه .برای کسانی که رژیم غذایی دارن و تصمیم گرفتن گیاهخوار بشن، کینوا یه انتخاب عالی برای تامین کربوهیدراته.
-
- کینوا 1/2 لیوان
- قارچ۱ کیلوگرم
- لوبیا چیتی۲۰۰ گرم
- گشنیز۱۰۰ گرم
- خیار شور۱۰۰ گرم
- ذرت۲۰۰ گرم
- آبلیمو۳ قاشق غذاخوری
- نمکبه میزان لازم
- فلفل سیاهبه میزان لازم
- روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
1. کینوا رو با یک لیوان آب به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.
۲. قارچ ها رو ورقه ای خرد کرده و با یک قاشق غذاخوری آبلیمو و کمی نمک بپزید.
3. لوبیا چیتی رو از قبل بپزید. (بهتره از شب قبل در آب بخیسونید).
۴. از ذرت کنسروی استفاده کنید.
5. گشنیز رو شسته و خرد کنید.
1. کینوای پخته شده، قارچ، ذرت، لوبیا و گشنیز را در کاسه بزرگی مخلوط کنید. به اون نمک، فلفل، آبلیمو و روغن زیتون اضافه کنین. یک الی دو ساعت در یخچال بذارین. سالاد شما اماده سرو شده. نوش جان!
ارسال نظر