۲ غذای ترکیهای، با ذائقه ایرانی
رفیکا بیرگول (Refika Birgul) در ۱۹ ماه مه ۱۹۸۰ در استانبول ترکیه به دنیا آمد. او سرآشپز مشهور، نویسنده کتاب های آشپزی و یک شخصیت تلویزیونی ترکیه ای است.
مافین لاهماجون
مواد لازم خمیر:
- شیر: ۱ پیمانه
- ماست: ۱۱۰ گرم
- روغن زیتون: ۸۰ گرم
- تخم مرغ: ۱ عدد
- خمیر مایه: ۱۰ گرم
- شکر: ۱ قاشق سوپ خوری
- نمک: به مقدار لازم
- آرد: ۴ الی چهار و یک دوم پیمانه
مواد لازم میانی:
- گوشت چرخ کرده: 300 گرم
- پیاز درشت (خرد شده): 1 عدد
- فلفل سبز (ریز خرد شده): 2 عدد
- گوجه فرنگی (ریز خرد شده): 2 عدد
- گوجه فرنگی (ریز خرد شده): 1 عدد
- برگ جعفری (خرد شده): به مقدار لازم
- فلفل سیاه: به مقدار لازم
- فلفل قرمز: به مقدار لازم
- زیره: به مقدار لازم
- نمک: به مقدار لازم
- روغن: به مقدار لازم
- مواد اضافه: زرده تخم مرغ
1. ابتدا برای تهیه خمیر تمامی مواد را با هم مخلوط کنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود. خمیر را در ظرفی قرار داده، روی آن را با پارچه ای تمیز بپوشانید و در محلی گرم بگذارید تا ور بیاید.
2. در این فاصله برای تهیه مواد میانی، روغن را در ظرف مناسبی گرم کنید و گوشت چرخ کرده و پیاز را در آن تفت دهید. فلفل سبز، گوجه فرنگی، برگ جعفری خرد شده، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زیره و نمک را به مواد اضافه کرده و تفت دهید.
مواد لازم:
- گوشت گوسفندی (خرد شده): ۵۰۰ گرم
- پیازچه (ریز خرد شده): ۹۰ گرم
- برنج: ۳ پیمانه
- آب: به مقدار لازم
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
- روغن: به مقدار لازم
۱. برنج را از قبل در آب قرار دهید تا خیس بخورد. پیازچه ها را ریز خرد کنید. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و گوشت خرد شده را در آن تفت دهید تا کاملا برشته شود.
۳. پیازچه ریز خرد شده را در مقداری روغن تفت دهید. گوشت سرخ شده را اضافه کرده و تفت دهید. گوشت و پیازچه سرخ شده را کف قابلمه قرار دهید.
نظر کاربران
رنگ برنج چرا زرده مطمئنید چیزی رو جا نذاشتید
چه جوری 12 تا شد؟
پاسخ ها
چی 12 تا شد؟