۵۱۷۸۱۸
۱ نظر
۵۰۱۱
۱ نظر
۵۰۱۱
پ

گوشت بره کباب شده به همراه برنج زعفرانی

می توانید از یک قطعه گوشت بره به همراه انواع و اقسام چاشنی های طبیعی غذایی درست کنید با کلی خاصیت فوق العاده برای بدن. این ادویه جات بدون اینکه غذا را بیش از حد چرب کنند یا سدیم آن را بالا ببرند به گوشت بره ای که استفاده می کنید طعم اضافه می کنند.

وب سایت دکتر کرمانی : می توانید از یک قطعه گوشت بره به همراه انواع و اقسام چاشنی های طبیعی غذایی درست کنید با کلی خاصیت فوق العاده برای بدن. این ادویه جات بدون اینکه غذا را بیش از حد چرب کنند یا سدیم آن را بالا ببرند به گوشت بره ای که استفاده می کنید طعم اضافه می کنند.
از پروتئین تا چربی های سالم و کربوهیدرات همه درشت مغذی ها در این وعده غذایی حضور دارند. تعداد بالای ادویه جات استفاده شده در این دستور پخت آن را با دیگر غذاهای مشابه متفاوت کرده است کافی است نگاهی به لیست مواد به کار رفته بکنید تا این موضوع را متوجه شوید. اگر می خواهید طعمی متفاوت از گوشت بره را بچشید مطمئنم این دستور پخت می تواند کمک خوبی باشد.

مواد لازم:

  • اسپری پخت یا مقداری روغن
  • یک فنجان پیاز که مکعبی خرد شده باشند
  • دو حبه سیر، خرد شده
  • یک فنجان برنج باسماتی نپخته
  • دو فنجان آب مرغ بدون چربی و کم نمک
  • یک چهارم قاشق چای خوری زعفران
  • یک برگ بو
  • سه چهارم قاشق چای خوری نمک
  • یک دوم قاشق چای خوری زیره خرد شده
  • یک دوم قاشق چای خوری دارچین خرد شده
  • یک دوم قاشق چای خوری فلفل قرمز
  • یک هشتم قاشق چای خوری گشنیز خرد شده
  • یک هشتم قاشق چای خوری هل خرد شده
  • یک هشتم قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • ۶۸۰ گرم گوشت بره
  • یک قاشق چای خوری روغن زیتون
گوشت بره کباب شده به همراه برنج زعفرانی

طرز تهیه:

یک ماهی تابه متوسط را روی حرارت متوسط گرم کنید. ماهی تابه را با اسپری پخت یا مقداری روغن چرب کنید. به ماهی تابه پیاز و سیر اضافه کنید. به مدت ۵ دقیقه یا تا زمانی که به رنگ قهوه ای طلایی درآیند بپزیدشان، مرتب بهم بزنید. برنج و سه مورد بعدی از لیست موارد لازم را اضافه کنید ( تا برگ بو ) مواد را به جوش بیاورید. درپوش ماهی تابه را بگذارید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید ۲۰ دقیقه بجوشد. برگ بو را جدا کنید، ماهی تابه را گرم نگه دارید.

گریل را آماده کنید.

نمک و شش مورد بعدی از لیست مواد لازم را با هم ترکیب کنید ( تا فلفل ). گوشت بره را با قلمو آغشته به روغن چرب کنید و سپس میکس نمکی را که درست کردید را به آن بمالید. گوشت بره را در سینی مخصوص گریل که با کمی روغن چرب کرده اید قرار دهید. به مدت ۱۰ دقیقه گریل کنید در طول پخت یک بار گوشت را برگردانید. قبل از برش دادن گوشت اجازه دهید ۵ دقیقه بماند. گوشت بره را با برنج سرو کنید.

اطلاعات تغذیه ای:

موادی که در این دستور پخت گفته شد برای چهار وعده می باشد. هر وعده شامل دو برش گوشت بره و سه چهارم فنجان برنج می باشد.

اطلاعاتی که در ادامه خواهد آمد مربوط به یک وعده از این غذا است.

  • کالری: ۲۹۴
  • کالری از چربی در یک وعده: ۳۵ درصد
  • چربی در یک وعده: ۱۱.۳ گرم
  • چربی اشباع در یک وعده: ۴.۵ گرم
  • چربی غیر اشباع در یک وعده: ۴.۷ گرم
  • چربی دارای حلقه های غیر اشباع در یک وعده: ۰.۵ گرم
  • پروتئین در یک وعده: ۲۴.۱ گرم
  • کربوهیدرات در یک وعده: ۲۲.۶ گرم
  • فیبر در یک وعده: ۱.۹ گرم
  • کلسترول در یک وعده: ۶۸ میلی گرم
  • آهن در یک وعده: ۲.۴ گرم
  • سدیم در یک وعده: ۶۱۸ میلی گرم
  • کلسیم در یک وعده: ۴۰ میلی گرم
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • دراكولا تا به تا

    خوش به حال هر كي كه ميتونه از اين غذا ها بخوره

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج