طرز تهیه بستنی تیرامیسو، بدون تخم مرغ
تیرامیسو دسر محبوب ایتالیائیهاست که به شکلهای مختلف تهیه میشه. این بستنی دسری بسیار خوشمزه و خوش طعمه و یک راه خوبه برای مصرف بستنی وانیلی باقی مونده تو فریزر.
مواد اولیه:
- آب ۱۵۰ میلیلیتر
- شکر ۱۵۰ گرم
- پنیر ماسکارپونه ۲۵۰ گرم
- کرم فرش (یا خامه ترش ) ۲۵۰ گرم
- عصاره وانیل يك قاشق چایخوری
- قهوه فوری ۳ قاشق چایخوری
- آب داغ ۳ قاشق غذاخوری
- پودر کاکائو جهت تزئین
- بیسکويت (لیدی فینگر) ۹۰ گرم
طرز تهیه:
1. آب و ۱۱۵ گرم از شکر را در یک قابلمه کوچک روی حرارت به جوش آورید تا شکر حل شود.
2. اجازه دهید شربت خنک شود و آنرا داخل یخچال قرار دهید.
3. در یک کاسه کرم فرش fraiche یا خامه ترش ، وانیل و پنیر ماسکارپونه را باهم مخلوط کنید.
4. شربت شکر خنک شده را اضافه و خیلی مختصر هم بزنید.
5. قهوه را با آب و شکر باقی مانده حل کنید و اجازه دهید خنک شود.
6. مخلوط کرمی را در یک قالب پلاستیکی به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید.
7. ۲ ساعت که گذشت قالب را بیرون آورید هم بزنید و دوباره در یخچال قرار دهید.
8. بعد از این زمان در دستور گفته شده است که بستنی را در دستگاه بستنی ساز بریزید و آنرا بزنید در حدی که فقط غلظت و ثبات پیدا نماید.
من این آیتم رو برای خودم حذف کردم.
۹. به بستنی که باید در فریزر بمونه زمان بیشتری دادم و چند بار آنرا هم زدم تا سفت نشود.
۱۰. یک قالب را با نایلون بسته بندی بپوشانید
۱۱. بیسکویتها را دو قسمت کنید.
۱۲. ۱/۳ از ترکیب کرمی آماده شده را دا خل قالب بریزید و آنرا با لیسک پهن نمایید روی آنرا بیسکویت بچینید و قالب را با ترکیب کرمی و بیسکويت پر نمایید.
۱۳. روی قالب را بپوشانید و آنرا در فریزر قرار دهید.
۱۴. برای سرو کردن قالب را بیرون آورید.
۱۵. اجازه دهید بستنی هم دما با محیط شود ( یک زمان کوتاه ).
۱۶. قالب را روی ظرف مورد نظر برگردانید و نایلون را جدا نمایید.
۱۷. روی آنرا پودر کاکائو الک کنید و به تکههای دلخواه برش دهید.
ارسال نظر