طرز تهیه رول سیب کاراملی به همراه سس کاراملی
شیرینی های رولی، همیشه طرفداران خاص خود را داشته اند. در این مطلب طرز تهیه رول سیب کاراملی، با سس کارامل را به شما آموزش داده ایم.
- مدت زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه
- مدت زمان پخت: ۲۵ دقیقه
- میزان سرو: ۴ تا ۶ نفر
- آرد: 300 گرم
- بیکینگ پودر: 2 ق چ
- کرده سرد: 30 گرم
- شیر حدود سه چهارم پیمانه
- شکر: یک ق چ
- شکر قهوه ای: یک ق س
- دارچین: یک ق چ
- گردو (خردشده): ۲۰۰ گرم
- آب: یک چهارم پیمانه
- شکر: یک ق س

- خامه: ۳۰ گرم
- کره: ۱۰ گرم
- شکر قهوه ای: ۵۰ گرم
ارسال نظر