صبحانه مهمان دارید؟ پنکیک ژاپنی درست کنید
در این مطلب، یک روش متفاوت و جالب از طرز تهیه پنکیک صبحانه را برایتان آموزش داده ایم که برای پذیرایی از مهمان ها گزینه خوبی محسوب می شود.
مواد لازم:
- ۲ عدد زرده تخم مرغ
- یک چهارم پیمانه شکر
- نصف پیمانه شیر
- سه چهارم پیمانه پودر آماده پنکیک
- ۴ عدد سفیده تخم مرغ
- کره (برای سرو)
- سیروپ (برای سرو)
طرز تهیه:
۱- در یک کاسه بزرگ، زرده های تخم مرغ، شکر، شیر و پودر پنکیک را با هم مخلوط کرده و هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.
2- در یک کاسه بزرگ دیگر، سفیده های تخم مرغ را تا زمانی هم بزنید که کاملا پف کنند.
۴- قالب های فلزی و گرد را با روغن چرب کرده و در وسط تابه بگذارید. حرارت را تا حد امکان کم کنید. هر کدام از قالب ها را با سه چهارم پیمانه از مواد پر کنید. در تابه را گذاشته و اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه پخته و سطح آن ها طلایی شود. سپس با کفگیر برگردانید و ۵ دقیقه دیگر با در بسته بپزید تا طرف دیگر پنکیک ها نیز طلایی شود.
5- آن ها را به همراه کره و سیروپ موردعلاقه سرو کنید.
نظر کاربران
خیلی بده
متوجه نشدم ،قالبهای فلزی چجوری بذاریم وسط ماهیتابه؟