به جای خامه فرم گرفته، از کرم نارگیل استفاده کنید
همیشه برای تزئین و یا خوشمزه کردن کیک ها و شیرینی هایمان از خامه فرم گرفته استفاده می کنیم. اما ما پیشنهاد دیگری به جای خامه زده شده برای شما داریم. کرم نارگیل! در این مطلب طرز تهیه آن را به شما آموزش داده ایم.
- آب ¼ پیمانه
- شیر 1پیمانه
- پودر نارگیل ½ پیمانه
- شکر ¼ پیمانه
- خامه 200 گرم
- پودر ژلاتین 3 قاشق مرباخوری
۱- ابتدا ژلاتین رو داخل آب ریخته و روی حرارت کاملا ذوب میکنیم تا ذراتش درون آب نامشخص بشه.
2- خامه را در ظرفی ریخته و هم میزنیم تا رقیق بشه بعد شیر رو کم کم بهش اضافه میکنیم تا خوب مخلوط بشه.
۳- شکر وپودر نارگیل را اضافه کرده و هم میزنیم.سپس ژلاتین را که کمی سرد شده به مخلوط اضافه کرده و هم میزنیم .مواد حاصل را در قالب ریخته و در یخچال میگذاریم تا بگیرد.
نکات:
1 )بهتره قالب حتما چرب بشه.
۲ )در صورت تمایل ۱قاشق آرد ذرت هم به کرم اضافه کنید تا قوام بیشتری داشته باشه.
3 )خیلی خیلی بهتره که به جای پودر نارگیل از نارگیل تازه رنده شده استفاده بشه و به جای آب از شهد خود نارگیل (آب نارگیل)
۴ )این کرم کاربرد زیادی داره میتونه روی کیک و شیرینی یا حتی بستنی مصرف بشه حتی میتونید به جای خامه زده شده هم ازش استفاده کنید.
ارسال نظر