کاپ کیک پاستا را عصرانه بخورید
کاپ کیک ها همیشه جزو خوشمزه ترین دسرها هستند، البته نیازی نیست که کاپ کیک ها حتما دسر و شیرینی باشند، در این مطلب کاپ کیک پاستا را به شما آموزش می دهیم.
- پاستا صدفی: ۴ پیمانه
- پنیر موتزارلا (رنده شده): ۱ پیمانه
- ژامبون مرغ (نگینی خردشده): ۸ ورق
- کوکتل (نگینی ریز خردشده): ۴ عدد
- پیاز (رنده شده): ۱ عدد
- پودر موسیر: ۲ ق چ
- پودر آویشن: ۱ ق چ
- پنیر چدار (رنده شده): یک دوم پیمانه
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- روغن مایع: به میزان لازم
2- پاستا را آبکش کنید و کنار بگذارید تا سرد شود.سپس آن را به مواد افزوده و مخلوط کنید. بعد پنیر موتزارلا و پودر آویشن را نیز به آن افزوده و مخلوط کنید.
۳- تعدادی قالب کوچک کاپ کیک را با مقداری روغن مایع چرب کرده، سپس مخلوط پاستا و پنیر را داخل آن ها بریزید و روی آن مقداری پنیر چدار (یا پنیر موتزارلا) بپاشید. سپس قالب ها را در طبقه وسط فر از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت ۱۵ دقیقه (یا تا زمانی که پنیر ذوب شود) قرار دهید. بعد صبر کنید تا کمی سرد شود. سپس در ظرفی بگذارید و با سس دلخواه سرو کنید.
ارسال نظر