پیراشکی خمیری موز
این پیراشکی ارزش وقت گذاشتن دارد
هر چند تهیه دسر پیراشکی خمیری موز کمی وقت گیر است اما ارزش وقت گذاشتن را دارد. مخلوط شیرین و موز میانی را بین ورقه ای خمیر بپیچید و بپزید.
مواد لازم جهت تهیه خمیر:
- آرد معمولی : ۴۵۰ گرم
- کره : ۴ قاشق غذاخوری
- آب : ۱۲۵ میلی لیتر
- روغن نیمه جامد : ۴ قاشق غذاخوری
مواد لازم جهت تهیه مخلوط میانی پیراشکی:
- موز بزرگ : 2 عدد
- برگه زردآلو , خرد شده : 75 گرم
- جوز هندی : مقداری
- آب لیمو : مقداری
- زرده تخم مرغ , زده شده : 1 عدد
- پودر قند جهت پاشیدن روی پیراشکی شیرینی : مقداری
- خامه یا بستنی جهت سرو : مقداری
طرز تهیه:
1 . جهت تهیه خمیر شیرینی, ابتدا آرد را در داخل یک کاسه بزرگ الک نمایید. سپس کره را اضافه نمایید و با دست مواد را با هم مخلوط نمایید, طوری که مخلوط به صورت خرده نان در بیاید. آب را کم کم بیافزایید تا خمیری صاف به دست آید. خمیر آماده شده را داخل نایلون محافظ بپیچید و اجازه دهید به مدت 30 دقیقه داخل یخچال خنک شود .
2 . موزها را درون یک کاسه با استفاده از چنگال له نمایید . زردآلو , جوز هندی و آب پرتقال را به آن اضافه نمایید و خوب هم بزنید.
3. خمیر را روی سطحی آغشته به آرد پهن نمایید و 16 دایره به قطر 10 سانتیمتر از آن ببرید.
4 . با قاشق مقداری از مخلوط موز را روی یک طرف خمیر بریزید و نصفه دیگر خمیر را روی نیمه پر شده برگردانید . با این کار یک نیم دایره درست می شود . لبه های خمیر را به هم بچسبانید و با فشار سر چنگال , آن ها را محکم بهم وصل نمایید.
5 . پیراشکی ها را داخل سینی نچسب ع قرار دهید و روی آن ها زرده تخم مرغ بمالید . سپس روی هر پیراشکی , یک شکاف کوچک ایجاد نمایید و آن ها را به مدت 25 دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی بگذارید تا کاملا طلایی شوند.
6 . بعد از پخت , روی پیراشکی ها مقداری پودر قند پاشیده و همراه بستنی یا خامه سرو نمایید.
توصیه سرآشپز:
جهت تهیه شیرینی با طعم های متنوع می توانید از هر نوع میوه ای که دوست دارید مانند سیب یا آلو , در مخلوط میانی این پیراشکی استفاده نمایید.
ارسال نظر