۳۹۵۰۶
۵۰۱۹
۵۰۱۹
پ

کتلـت نخـود

نخود پخته را به همراه چند قاشق غذاخوری از آب آن به وسیله غذاساز یا گوشت‌کوب برقی خمیر کنید....


کتلـت نخـود

مجله ایده آل :

کتلـت نخـود

مواد لازم برای ۲۰ کتلت:
  • نخود پخته: 400 گرم
  • روغن مایع: 6 قاشق غذاخوری
  • پیاز قرمز متوسط: یک عدد، ساطوری
  • پودر زیره سبز: 2 قاشق چایخوری
  • پودر گشنیز: 2 قاشق چایخوری
  • پاپریکا: 2 قاشق چایخوری
  • جعفری و شوید ساطوری: 4 قاشق غذاخوری
  • رنده پوست لیمو: یک عدد
  • آرد سفید: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

روش تهيه:


1 - نخود پخته را به همراه چند قاشق غذاخوری از آب آن به وسیله غذاساز یا گوشت‌کوب برقی خمیر کنید.

2- پیاز ساطوری، ادویه‌جات، شوید، جعفری و پوست لیموی رنده شده را به مایه نخود اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

3 - اگر مایه به دست آمده شل بود، کمی آرد سفید به آن اضافه کنید تا به غلظت لازم برسد. از مایه نخود به اندازه یک گردوی بزرگ برداشته و آن را به شکل کتلت درآورید. کتلت‌ها را در آرد غلتانده و حداقل نیم‌ساعت در یخچال بگذارید تا خود را بگیرد.

4 - روغن را در یک تابه روی شعله متوسط داغ کرده و هر طرف کتلت‌ها را 5 دقیقه در آن سرخ کنید تا برشته شود. این غذا را بانان، لیموترش، پیاز جعفری، ماست طعم‌دار یا سس سفید یا قرمز سرو کنید.

نکته

برای جلوگیری از نفخ احتمالی، نخود را حداقل یک شبانه‌روز خیسانده، سپس آن را بپزید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج