کتلـت نخـود
نخود پخته را به همراه چند قاشق غذاخوری از آب آن به وسیله غذاساز یا گوشتکوب برقی خمیر کنید....
مجله ایده آل :
مواد لازم برای ۲۰ کتلت:
- نخود پخته: 400 گرم
- روغن مایع: 6 قاشق غذاخوری
- پیاز قرمز متوسط: یک عدد، ساطوری
- پودر زیره سبز: 2 قاشق چایخوری
- پودر گشنیز: 2 قاشق چایخوری
- پاپریکا: 2 قاشق چایخوری
- جعفری و شوید ساطوری: 4 قاشق غذاخوری
- رنده پوست لیمو: یک عدد
- آرد سفید: 2 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل: به میزان لازم
روش تهيه:
1 - نخود پخته را به همراه چند قاشق غذاخوری از آب آن به وسیله غذاساز یا گوشتکوب برقی خمیر کنید.
2- پیاز ساطوری، ادویهجات، شوید، جعفری و پوست لیموی رنده شده را به مایه نخود اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
3 - اگر مایه به دست آمده شل بود، کمی آرد سفید به آن اضافه کنید تا به غلظت لازم برسد. از مایه نخود به اندازه یک گردوی بزرگ برداشته و آن را به شکل کتلت درآورید. کتلتها را در آرد غلتانده و حداقل نیمساعت در یخچال بگذارید تا خود را بگیرد.
4 - روغن را در یک تابه روی شعله متوسط داغ کرده و هر طرف کتلتها را 5 دقیقه در آن سرخ کنید تا برشته شود. این غذا را بانان، لیموترش، پیاز جعفری، ماست طعمدار یا سس سفید یا قرمز سرو کنید.
نکته
برای جلوگیری از نفخ احتمالی، نخود را حداقل یک شبانهروز خیسانده، سپس آن را بپزید.
ارسال نظر