طرز تهیه اسنک مرغ چینی؛ باب پسندِ کودکان
در این مطلب می خواهیم غذایی چینی، که شاید بیشتر از چینی ها ایرانی ها آن را در وعده های غذایی شان درست می کنند را به شما آموزش دهیم. بچه ها حتما از این غذا استقبال می کنند.
- روغن سرخ کردنی ۱/۲ فنجان
- باترمیلک ۱ فنجان
- آرد ۳/۴ فنجان
- آرد ذرت ۱/۲ فنجان
- تخم مرغ بزرگ ۱ عدد
- سس تند ۱ قاشق
- نمک و فلفل به میزان لازم
- فیله مرغ خرد شده ۵۰۰ گرم
- خرده نان آسیاب شده ۱ فنجان
- مایونز ۱/۴ فنجان
- سس فلفل شیرین ۲ قاشق
- عسل ۱ قاشق
- سس فلفل تند ۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه اسنک:
۱- روغن را در تابهای بزرگ بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا آرام آرام داغ شود.
۲- یک کاسه بزرگ بردارید و باترمیلک، آرد، آرد ذرت، تخم مرغ، سس تند و نمک و فلفل را درون آن باهم ترکیب کنید. فیله های مرغ را دانه دانه داخل کاسه بیندازید و سپس آنها را درون ظرف خرده های نان بیندازید تا خوب به آنها آغشته شوند.
۳- تکه های مرغ را درون روغن بیندازید و سرخ کنید تا طلائی رنگ و ترد شوند. وقتی آنها را از روغن بیرون آوردید، روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها چیده شود. سپس آنها را در ظرف سرو بچینید و با سس مخصوصی که از قبل تهیه کرده بودید، آن را سرو کنید.
طرز تهیه سس:
برای تهیه سس، ۴ مورد آخر لیست مواد لازم اعم از مایونز، عسل، فلفل تند شیرین و سس فلفل تند را باهم مخلوط کنید تا یکدست شود. آن را کنار بگذارید.
ارسال نظر