۳۷۲۴۸
۲ نظر
۵۰۰۰
۲ نظر
۵۰۰۰
پ

پیتزای سبزیجات

پس از پهن كردن خمیر، یك لایه سس پامادورو را با یك قاشق چوبی روی خمیر پهن كرده با ظرافتی كه منجر به پارگی خمیر نازك ایتالیایی‌مان نشود.


پیتزای سبزیجات

مجله آشپزی ایده آل :

پیتزای سبزیجات

مواد لازم:
  • پنیرپیتزا: 70 گرم،رنده شده
  • سس پامادورو: 20 گرم
  • گوجه‌فرنگی: 1 عدد درشت
  • فلفل سبز: یک عدد درشت
  • زیتون: 8 عدد
  • بچه ذرت: 6 عدد
  • پنیر پارمزان: 10 گرم

روش تهیه:

پس از پهن كردن خمیر، یك لایه سس پامادورو را با یك قاشق چوبی روی خمیر پهن كرده با ظرافتی كه منجر به پارگی خمیر نازك ایتالیایی‌مان نشود، سپس تركیب پنیر رنده شده پیتزا و پنیر پارمزان را روی لایه سس ریخته و پس از پخش كردن پنیر مواد لازم را به صورت مرتب و منظم روی سطح خمیر می‌ریزیم. سپس مختصری پنیر بر سطح پیتزا می‌پاشیم تا در اثر حرارت فر مواد رویی آن نسوزد. دمای فر 280 درجه سانتی‌گراد و زمان برشته شدن 6 دقیقه تمام است، پس از آماده شدن پیتزا با كمك پیتزابر یا چاقو آن را به تكه‌های منظم تقسیم كرده و میل كنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    به نظرم یه سری مواد جا موند واضافه نکردین؟

  • بدون نام

    سلام به نظر من اگه سویا ام اضافه کنید خوب میشه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج