پیتزای سبزیجات
پس از پهن كردن خمیر، یك لایه سس پامادورو را با یك قاشق چوبی روی خمیر پهن كرده با ظرافتی كه منجر به پارگی خمیر نازك ایتالیاییمان نشود.
مجله آشپزی ایده آل :
مواد لازم:
- پنیرپیتزا: 70 گرم،رنده شده
- سس پامادورو: 20 گرم
- گوجهفرنگی: 1 عدد درشت
- فلفل سبز: یک عدد درشت
- زیتون: 8 عدد
- بچه ذرت: 6 عدد
- پنیر پارمزان: 10 گرم
روش تهیه:
پس از پهن كردن خمیر، یك لایه سس پامادورو را با یك قاشق چوبی روی خمیر پهن كرده با ظرافتی كه منجر به پارگی خمیر نازك ایتالیاییمان نشود، سپس تركیب پنیر رنده شده پیتزا و پنیر پارمزان را روی لایه سس ریخته و پس از پخش كردن پنیر مواد لازم را به صورت مرتب و منظم روی سطح خمیر میریزیم. سپس مختصری پنیر بر سطح پیتزا میپاشیم تا در اثر حرارت فر مواد رویی آن نسوزد. دمای فر 280 درجه سانتیگراد و زمان برشته شدن 6 دقیقه تمام است، پس از آماده شدن پیتزا با كمك پیتزابر یا چاقو آن را به تكههای منظم تقسیم كرده و میل كنید.
نظر کاربران
به نظرم یه سری مواد جا موند واضافه نکردین؟
سلام به نظر من اگه سویا ام اضافه کنید خوب میشه