۱۵۰۶۳۳۸
۱ نظر
۳۲۱
۱ نظر
۳۲۱
پ

نگرانی تایمز اسرائیل از مذاکرات ایران و آمریکا

خبرهایی که از دور اول مذاکرات میان ایران و ایالات متحده درز کرده، به شکل غیرمنتظره ای مثبت است – اگر نه برای طرف‌های ذینفع، دست‌کم برای جوانب درگیر اینطور است.

خبرآنلاین: روزنامه تایمز اسرائیل در مقاله‌ای به قلم لازار برمان نوشته شروع مذاکرات ایران و آمریکا در عمان خوب بود و به نظر نمی‌آید استیو ویتکاف در عمان برای برچیدن برنامهٔ هسته‌ای تهران فشار آورده باشد.

این روزنامه نوشته ممکن است نتانیاهو خود را در سه‌کنج بیابد.

تایمز اسرائیل ادامه داد: خبرهایی که از دور اول مذاکرات میان ایران و ایالات متحده درز کرده، به شکل غیرمنتظره‌ای مثبت است – اگر نه برای طرف‌های ذینفع، دست کم برای جوانب درگیر اینطور است.

0

استیو ویتکاف، مذاکره‌کنندهٔ ایالات متحده، عباس عراقچی وزیر خارجهٔ ایران، اندکی بعد از اتمام مذاکرات روز شنبه، با یکدیگر، حضوری، گفت‌وگویی کوتاه داشتند. علیرغم آنکه اوایل هفته ایران تأکید کرده بود که در عمان هیچ مذاکرهٔ مستقیم میان دو جانب صورت نخواهد گرفت، عراقچی خود به ملاقات رودررو اذعان کرد.

دیپلمات ایرانی همچنین تا آنجا پیش رفت که اشاره کرد مذاکرات در «فضایی سازنده و مثبت» صورت یافت.

کاخ سفید نیز در اشاره به مذاکرات از عباراتی مشابه توصیف عراقچی استفاده کرد.

از همه مهم‌تر، دو دشمن با ادامهٔ مذاکرات موافقت کردند و دیدار دوم برای همین شنبه تعیین شد.

مذاکرات هنوز در مرحلهٔ مقدماتی است. اما عکس‌العمل‌ها نشان می‌دهد که دو طرف خواهان توافق‌ند، تحولی که چالشی مهم در مقابل اسرائیل خواهد نهاد.

آمادگی ایران برای مذاکره، نشان از تغییر مواضع اخیر این نظام دارد. ماه گذشته، مسعود پزشکیان رئیس‌جمهوری ایران قول داد با مذاکره‌کنندگان ایالات متحده گفت‌وگو نکند: «برای ما غیرقابل قبول است که آنها (آمریکا) دستور دهند و تهدید کنند. من حتی با شما مذاکره هم نمی‌کنم. هر کار دلتان می‌خواهد بکنید.» چند هفته بعد، ایرانی‌ها ساز دیگری کوک کردند.

بلیز میزتل، نایب رئیس امور سیاست انستیوی یهودی امنیت ملی آمریکا گفت «ایران نشان داده است که همیشه از مذاکره خشنود می‌شود. گمان نمی‌کنم گفت‌وگو با ایران واقعا موردی غیرمعمول باشد.»

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • زاپاس زاپاتا

    شریتمعداری هم بشدت نگرانه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج