۳۶۷۳۷۳
۲ نظر
۵۰۱۴
۲ نظر
۵۰۱۴
پ

«فیش اند چیپس» پرطرفدارِ بریتانیایی

همه ما از خواص بی نظیر و فوق العاده ماهی و غذاهای دریایی در سلامت خودمان آگاه هستیم ولی خیلی از ما طعم و مزه ماهی را دوست نداریم به خصوص کودکان که همیشه راهی برای فرار کردن و نخوردن غذاهای دریایی پیدا می کنند حالا با درست کردن فیش اند چیپس این بهانه را از خودمان و کودکانمان بگیریم چرا که طعم این غذا بی نظیر و فوق العادست.

وب ‌سایت بیتوته: همه ما از خواص بی نظیر و فوق العاده ماهی و غذاهای دریایی در سلامت خودمان آگاه هستیم ولی خیلی از ما طعم و مزه ماهی را دوست نداریم به خصوص کودکان که همیشه راهی برای فرار کردن و نخوردن غذاهای دریایی پیدا می کنند حالا با درست کردن فیش اند چیپس این بهانه را از خودمان و کودکانمان بگیریم چرا که طعم این غذا بی نظیر و فوق العادست.

فیش اند چیپش یا ماهی و سیب زمینی سرخ شده یک غذای محبوب در کشورهای بریتانیایی می باشد.

مواد لازم :

  • ماهی
  • آرد گندم 2 پیمانه
  • شیر 2 پیمانه
  • مایه خمیر 1 چانه
  • نمک به مقدار لازم
  • آب به مقدار لازم
  • سیب زمینی به مقدار لازم
  • روغن مخصوص سرخ کردن به مقدار لازم
  • تخم مرغ 1 عدد

ماهی و چیپس یک غذای فوری و پرطرفدار

طرز تهیه :

۱- آرد را در یک غذا ساز نسبتا بزرگ ریخته و شیر را به آن اضافه میکنیم. در ابتدا آرد و شیر را خوب با یکدیگر مخلوط کرده و در همان حال آب را کم کم به آن اضافه می کنیم.نباید آب را یکجا به آن اضافه کرد.حالت هم زدن را تا زمانیکه تمام آرد و مواد اضافه شده کاملا با هم ترکیب شده و غلظت و قوام یکنواخت پیدا کند ادامه می دهیم.سپس نمک و مایه خمیر را اضافه کرده و دوباره هم می زنیم.دستگاه را خاموش کرده و ۱ تا ۱ ساعت و نیم مواد بدست آمده را در حالت استراحت در یک مکان گرم قرار می دهیم.

۲- برای درست کردن چیبس سیب زمینی ها را پوست کنده و به اندازه های مساوی تکه تکه کرده و آنهارا شسته و میگذاریم تا کاملا خشک شوند.سپس آنها را در یک ظرف دسته دار عمیق که حاوی روغن داغ می باشد یه مدت ۵ دقیقه قرار می دهیم. سپس آنها را از روغن خارج کرده و با یک قاشق شیارهایی روی آنها ایجاد کرده و به مدت ۱۰ دقیقه در یک ظرف فلزی قرار داده تا خنک شوند و این شیار ها را به خود بگیرند. دوباره آنها را به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه در روغن ریخته تا کاملا طلایی شوند و راحت قابل جویدن باشند.نمک را هم که چاشنی آن است روی آن می ریزیم.

۳- ماهی را در داخل مایع آرد غلتانده و خوب با آن پوشش می دهیم بعد در روغن می گذاریم تا سرخ شود و به طور منظم آنها را برمی گردانیم تا هر دو طرف آنها کاملا سرخ شود.سپس آنها را از روغن خارج کرده و نمک روی آن میریزیم و با چیبسی که درست کرده ایم به همراه لیمو ترش سرو می نماییم.

آموزش تصویری تهیه ماهی و چیپس:

ماهی و چیپس یک غذای فوری و پرطرفدار

ماهی و چیپس یک غذای فوری و پرطرفدار

ماهی و چیپس یک غذای فوری و پرطرفدار

ماهی و چیپس یک غذای فوری و پرطرفدار

ماهی و چیپس یک غذای فوری و پرطرفدار

ماهی و چیپس یک غذای فوری و پرطرفدار

ماهی و چیپس یک غذای فوری و پرطرفدار

ماهی و چیپس یک غذای فوری و پرطرفدار

ماهی و چیپس یک غذای فوری و پرطرفدار
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • وحیده

    مایه خمیر یه چانه یعنی چی؟توی دستور فیش اند چیپس

    پاسخ ها

    • maryam

      عزیزم خمیر مایه رو باید از اونجایی که ابزار شیرینی پزی میفروشن تهیه کنی. به صورت پودر هست که باید عملش بیاری و یک چانه هم به عمل اومدش میشه حدود 300 گرم البته فکر کنم به صورت آماده و به عمل اومده هم بفروشن

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج