اسپاگتى پنیر
یك اسپاگتی ساده و راحت، بسیار اقتصادی و خوشطعم، ابتدا پنیر بلوچیز را به صورت مكعبیشكل برش داده، اسپاگتی را آبكش كرده...
مجله آش پزی ایده آل :
مواد لازم:
- پنیر موزارلا: ۲۰گرم
- پنیر پارمزان: ۱۰گرم
- پنیر بلوچیز: ۲۰گرم
- سس پامادورو: به مقدار دلخواه
- جعفری: سربرگ خردشده ۲۰گرم
- نمك و فلفل: به مقدار لازم
- روغن زیتون: ۲قاشق غذاخوری
- اسپاگتی
یك اسپاگتی ساده و راحت، بسیار اقتصادی و خوشطعم، ابتدا پنیر بلوچیز را به صورت مكعبیشكل برش داده، اسپاگتی را آبكش كرده و در روغن زیتون تفت مختصری میدهیم سپس سس پامادورو را به تركیبمان اضافه میكنیم و تابه را تاب داده تا اسپاگتی و سس پامادورو با هم خوب تركیب شود، سپس نمك، فلفل و پنیر موزارلا را به مواد دیگر افزوده و اجازه میدهیم روی حرارت ملایم آب شود. اكنون اسپاگتی را در بشقاب كشیده تكههای مكعبی شكل پنیر بلوچیز را به صورت سرد و حرارت ندیده روی آن ریخته و سپس مقدار مختصری پنیر پارمسان به تركیبمان اضافه میكنیم، در آخر جعفری خردشده را روی پاستا ریخته و سرو كنید.
نکات:
1- می توانید پنیر را لابه لای اسپاگتی قرار داده تا در اثر حرارت اسپاگتی آب شود.
2- استفاده از جعفری تازه خردشده غذایتان را فوق العاده معطر می کند. در صورت عدم دسترسی می توان از جعفری خشک استفاده کرد.
3- در کنار این اسپاگتی از لیموی تازه استفاده کنید. نتیجه بسیار خوبی به دست خواهد آمد.
فوت و فن آشپزی:
آبکش کردن اسپاگتی و پخت اسپاگتی با نمک و روغن را فراموش نکنید. این کار باعث قوام و افزایش کیفیت اسپاگتی و همچنین باعث خوش نمک شدن و افزایش ماندگاری آن می شود.
ارسال نظر