رنگینک های کوچولو برای تزیین سفره افطار
شايد اتفاق خوبي نباشد ولي اين روزها ديگر كمتر مهماني افطاري را ميبينيد كه سفرهای با غذاهاي ساده داشته باشد؛ ديگر مهمانيهاي افطاري هم دستكمي از مهمانيهاي رسمي مجلسي و عروسيها ندارد.
مواد لازم:
- ۱ و ۲/۳ پيمانه پودر قند
- ۳ و ۱/۲ پيمانه آرد گندم
- ۱ و ۱/۳ پيمانه كره
- ۱ ق م پودر هل
- ۱ ق م پودر زنجبيل
مواد مياني رنگينك
- 1 پيمانه گردوي خرد شده
- 350 گرم خرما
- 1 ق س پودر دارچين
- 1 ق س روغن مايع
- مواد لازم براي تزئين
- 1/2 پيمانه پودر قند
- 150 گرم شكلات سفيد
- 1/2 پيمانه پودر پسته
طرز تهیه:
۱. آرد را در تابهاي ريخته، روي حرارت ملايم هم بزنيد تا بوي خامي آن گرفته شود و به اصطلاح آرد بو داده شود. وقتي كه رنگ آن شروع به تغيير كرد، كره را اضافه كرده و باز خوب هم بزنيد تا خمير يكدستي حاصل شود؛ سپس تابه را از روي حرارت برداريد.
۲. پودرقند، پودر هل و پودر زنجبيل را با يكديگر مخلوط كرده و الك كنيد. بعد آنها را با آرد و كره مخلوط كنيد و خوب هم بزنيد تا همه جاي آرد و كره شيرين و مزهدار شود.
۳. خرماها را شسته و هستههايشان را بيرون آوريد و چرخ كنيد يا در دستگاه غذاساز بريزيد تا به شكل يك پوره يكدست درآيد گردوي خرد شده، دارچين و روغن مايع را هم اضافه كرده و خوب مخلوط كنيد.
۴. آرد بو داده را به دو قسمت تقسيم كنيد. بعد يك كاغذ روغني روي سطح كارتان پهن كنيد و یک قسمت آرد و كره را با وردنه روي كاغذ باز كنيد. قطر مناسب براي اين لايه نيم سانتيمتر است. حالا مخلوط خرماي چرخ كرده را روي آن پهن كنيد و با پشت دست يا قاشق فشرده كنيد. لايه سوم هم آرد بو داده و كره است. حال با پشت قاشق لایه ها را فشار دهيد تا سطح صافي به دست آيد و هر سه لايه خوب به هم بچسبند.
۵. پودر قند را روي مواد الك كنيد تا روي آرد را بپوشاند.شكلات سفيد را به روش بن ماري آب كنيد و روي سطح مواد بريزيد تا يكدست شود و روي مواد زيرين را بپوشاند. بعد با پودر قند و پودر پسته تزئين كنيد.
با چاقوي تيزي شيرينيتان را به شكل دلخواه برش زده و در ظرف مورد نظرتان بچينيد.
ارسال نظر