ترشه شامی گیلانی
شام چی داریم؟
شامی از غذاهای حرفه ای من درآوردی همه ی مامان ها محسوب می شود. حتما نیازی نیست دستور خاصی را دنبال کنند. بنا به سلیقه خود موادی را ترکیب می کنند و از آن یک شامی فوق العاده در می آورند. در این مطلب طرز تهیه نوعی شامی به روش گیلانی ها را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم:
- گوشت گوساله چرخ کرده نیم کیلو
- پیاز متوسط رنده شده ۱ عدد
- جعفری ساطوری ۱/۲ پیمانه
- تخم مرغ زده ۱ عدد
- سیب زمینی پخته پوست گرفته ۲ عدد
- آب غوره ۱/۲ پیمانه
- زعفران سائیده
- روغن
- نمک و فلفل
1- در یک کاسه بزرگ و مناسب گوشت، پیاز، جعفری، تخم مرغ، نمک و فلفل و زعفران سائیده (حل شده در کمی آب جوش) را بریزید. سیب زمینی ها را روی آنها رنده کنید و سپس با دست تمیز تمام مواد را چنگ بزنید تا باهم مخلوط و یکدست شوند.
2- در یک تابه در دار 5 یا 6 قاشق روغن بریزید و اجازه دهید تا کاملا داغ شوند. با دستتان از مایه شامی بردارید و در کف دستتان پهن کنید. شامی ها را در روغن بیندازید و هر روی آنها را 3 تا 4 دقیقه سرخ و سپس از تابه خارج کنید.
3- مجددا شامی ها را به تابه باز گردانید. آبغوره را روی آنها بریزید و در تابه را بگذارید. حرارت را بسیار کم کنید و 25 تا 30 دقیقه آنها را بپزید.
ارسال نظر