راگوى فلفل و گوجه فرنگى
اگر گذرتان به تركیه و شهر استانبول افتاد و از ایستگاههای بزرگ اتوبوس و قطار رد شدید، نگاهی به دور و بر خود بیندازید...
برترین ها: اگر گذرتان به تركیه و شهر استانبول افتاد و از ایستگاههای بزرگ اتوبوس و قطار رد شدید، نگاهی به دور و بر خود بیندازید. به احتمال زیاد در بین دستفروشهای زیادی كه غذاهای خیابانی تهیه و عرضه میكنند، قابلمههای كوچكی را میبینید كه منمن در آن پخته شده و حاضر و آماده به شما چشمك میزند. خوردن این غذا كه مناسب ذائقه ایرانی بوده و همه مواد آن در دسترس است به علاقهمندان غذاهای سلامت و تا حد امكان گیاهی توصیه میشود.
مواد لازم برای۴نفر:
- روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری
- پیاز متوسط: 2 عدد، خلالیشده
- فلفل دلمهای سبز یا قرمز: یك عدد، خلالیشده
- سیر: 2 حبه، ساطوریشده
- پاپریكا: 2 قاشق مرباخوری
- كنسرو گوجهفرنگی: یك عدد، خرد شده
- شكر: یك قاشق چایخوری
- تخممرغ: 4 عدد
- نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم
روش تهیه:
مرحله اول : روغن را روی شعله متوسط داغ كنید و پیاز، فلفل دلمه و سیر را به همراه پاپریكا5 تا6 دقیقه تفت دهید تا نرم شود.
مرحله دوم : گوجهفرنگی و شكر را اضافه كرده و مخلوط كنید. پس از 10 دقیقه یا زمانی كه آب آن تبخیر و غذا غلیظ شد، نمك و فلفل آن را اندازه كنید.
مرحله سوم : وسط غذا را چال كرده و تخممرغها را در آن بشكنید و نمك بزنید. در قابلمه را ببندید تا تخممرغها ببندد. با نان، ماست و سبزی خوردن سرو كنید.
ن كات:
1 - میتوانید تخممرغ را با مایه سبزیجات مخلوط كنید تا مانند میرزاقاسمی در غذا مخلوط شود.
2 - اضافه كردن بادمجان سرخ شده، مزه خوبی به آن میدهد، اما غذای دیگری خواهد شد.
ارسال نظر