سالمون مخصوص، یک ماهی متفاوت
سالمون را قدر بدانید! آنقدر سفت هست که به راحتی گریل شود، راههای زیادی برای طبخ آن وجود دارد و البته مانند دیگر ماهیها خیلی راحت خشک نمیشود. دیگر چه میخواهید؟!
برترین ها: سالمون را قدر بدانید! آنقدر سفت هست که به راحتی گریل شود، راههای زیادی برای طبخ آن وجود دارد و البته مانند دیگر ماهیها خیلی راحت خشک نمیشود. دیگر چه میخواهید؟!
مواد لازم :
- فیله ماهی سالمون
- پوره زیتون سیاه
- كنجد
- فلفلدلمهای
- هویج
- سبزیجات معطر
- تمبرهندی
- سیر
- سسسویا
لایه فوقانی را اینطور درست کنید:
لایه فوقانی ماهی شامل پوره زیتون سیاه، كنجد تفت داده شده، فلفلدلمهای خرد شده، هویج ساطوریشده و مخلوطی از سبزیجات معطر میشود. تركیبی از این مواد، پورهای خواهد شد كه باید روی فیله قرار بگیرد.
سالمون بپر تو گلو
بعد از اینكه تمبرهندی را با آبجوش مخلوط كرده و از صافی عبور دادید با سیر فراوان، نمك و فلفل، سس سویا مخلوط كرده و فیله ماهی را حدود نیم ساعت در این تركیب میخوابانید تا مزهدار شود.بعد از اینكه لایه فوقانی را روی فیله ریختید حالا به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر میگذارید و بعد میل میكنید.
ارسال نظر