مارمالاد گلمحمدی
گلبرگها را داخل یك ظرف ریخته و مقداری آب سرد روی آن بریزید به طوری كه روی گلها را بپوشاند....
برترین ها:
مواد لازم:
- گلمحمدی خشك: ۵۰ گرم
- آب سرد: به مقدار لازم
- یخ: ۳ كیلوگرم
- شكر: یك كیلوگرم
- آب برای پختن مارمالاد: ۲ لیوان
- گلاب: یك لیوان
- رنگ خوراكی صورتی: ۲ قطره
۱ - گلبرگها و كاسبرگهای گلمحمدی را جدا كنید.
۲ - گلبرگها را داخل یك ظرف ریخته و مقداری آب سرد روی آن بریزید به طوری كه روی گلها را بپوشاند.
۳ - به اندازه یك كیلوگرم از یخ را اضافه كنید و اجازه دهید به مدت ۲ ساعت داخل آب باقی بماند.
4 - گلبرگها را نیمساعت به نیمساعت زیر و رو كنید تا گلبرگهای رویی خشك نشود.
5 - در این مرحله گلبرگها را داخل آبكش بریزید و زیر شیر آب سرد بگیرید سپس دوباره داخل ظرف ریخته و دوباره آبكش كنید و زیر آب سرد بگیرید. این عمل را دو تا سه بار تكرار كنید و هر بار اجازه دهید گلبرگها یك ساعت داخل ظرف باقی بماند و بعد دوباره آنها را آبكش كرده و زیر آب سرد بگیرید.
6 - بعد از دو، سه بار شستوشو با آب سرد گلبرگها را داخل ظرف مسی بریزید و 2 لیوان آب را هم به آنها اضافه كنید.
7 - در این مرحله اجازه دهید به مدت 40 دقیقه و با حرارت ملایم پخته شود.
8 - بعد از پخت بگذارید مارمالاد شما سرد شود. بعد از سرد شدن آن را داخل مخلوطكن بریزید و خوب مخلوط كنید.
9 - بعد از مخلوط شدن، تركیب را دوباره داخل ظرف بریزید و شكر را همراه یك لیوان گلاب بهآن اضافه كنید و با قاشق چوبی هم بزنید.
10 - سپس مارمالاد را به مدت 10 تا 12 ساعت داخل یخچال بگذارید.
11 - بعد از اینكه مارمالاد را از یخچال بیرون آوردید آن را روی حرارت ملایم گذاشته و اجازه دهید یك ساعت بپزد.
12 - بعد از پخت یك پارچه سفید نخی را مرطوب كنید و در قابلمه را داخل آن بپیچید و به حالت دمكنی روی قابمله بگذارید تا یك ساعت دیگر هم بپزد.
13 - بعد از پخت یك ساعته حرارت را خاموش كنید و بگذارید تا مارمالاد كاملا خنك شود.
14 - در مرحله آخر رنگ خوراكی را به مارمالاد اضافه كنید.
نكته:
برای هم زدن مربای مارمالاد حتما از قاشقهای چوبی استفاده كنید چون قاشق چوبی مربا را سیاه نمیكند.
ارسال نظر