کتلت لندنی
سیبزمینی را تا داغ است با كره و شیر مخلوط كرده و كمی نمك و فلفل روی آن بپاشید و كنار بگذارید تا سرد شود...
برترین ها:
مواد لازم برای 4 نفر
- سیبزمینی آبپز: ۴۰۰ گرم
- كره: ۲۰ گرم
- شیر: یكچهارم پیمانه، ۶۰ میلیلیتر
- كلم سفید: ۲۰۰ گرم، خلالی ریز
- تخممرغ: یك عدد
- پنیر گودا: ۱۰۰ گرم، رنده شده
- نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم
- آرد: به میزان لازم
- روغن مایع: به میزان لازم
روش تهیه:
۱ - سیبزمینی را تا داغ است با كره و شیر مخلوط كرده و كمی نمك و فلفل روی آن بپاشید و كنار بگذارید تا سرد شود.
2 - پوره سیبزمینی را با كلم سفید، تخممرغ و پنیر كاملا مخلوط كرده و نمك و فلفل روی آن را اندازه كنید. مایه را به 8 قسمت تقسیم كرده و با دست به آن شكل داده و كف یك سینی كه نایلون پهن كردهاید قرار دهید. سینی را حداقل نیم ساعت در یخچال بگذارید تا سفتشده و فرم بگیرند.
۳ - روغن را در یك تابه روی شعله متوسط داغ كنید. كوكوها را بهآرامی در آرد زده و هر طرف آن را ۴-۳ دقیقه در روغن سرخ كنید. هنگامی كه روی آن برشته و طلایی شد، از روغن خارج كرده و با قارچ سرخكرده و نان سرو كنید.
نکات آشپزی
- میتوانید پنیر را حذف كنید.
- در صورت تمایل، كمی پیاز ساطوری در روغن تفت دهید تا نرم شود، سپس روغن آن را با حوله كاغذی گرفته و به مایه اضافه كنید.
- با جایگزینكردن كلم سفید پخته، كلم بروكلی و سایر سبزیها به جای كلم، طعمهای جدیدی را تجربه كنید.
فوت آشپزی
اگر كلم را ساطوری كنید، میتوانید كوكوها را به شكل گلولههای گردویی درآورده و بعد از سرخ كردن و در كنار مرغ یا گوشت به عنوان همراه غذا سرو كنید.
ارسال نظر