نحوه آماده کردن خمیر پیتزای خانگی
هیچ چیز، در پخت پیتزا جای خمیر پیتزای خانگی را نمیگیرد. هیجان انتخاب آرد مناسب تا ورزدادن و رول کردن آهنگین خمیر و رضایت حاصل از تهیه خمیر خوب، همه اینها پاداش تصمیم شما برای تهیه یک خمیر خانگی است.
پس برای داشتن یک خمیر پیتزای خوشمزه خانگی موارد زیررا مد نظر قرار دهید.
نکات تهیه خمیر پیتزا:
• آبی که از آن، برای تهیه خمیر استفاده میشود، باید ولرم باشد. دمای پایین یا بالای آبِ سرد یا داغ، میتواند مایه خمیر فوری را غیرفعال کرده و طعم و عطر خمیر را تغییر دهد.
• هنگام ورزدادن خمیر، آرد را در حدی روی سطحِ کار بپاشید که فقط مانع چسبیدنِ خمیر به سطح کار و دستانتان شود. درصورت افزودن بیش از حد آرد، مقدار آردِ خمیر تغییر کرده و خمیر کیفیت خود را از دست میدهد.
• مدت زمان استراحت خمیر را به دقت رعایت کنید. درصورتیکه خمیر را بیش از مدت زمان گفته شده استراحت دهید، سست شده و قابلیت شکل گرفتن را از دست میدهد.
• هنگام بازکردنِ خمیر، وردنه را در قسمت وسط خمیر قرار داده و به سمت لبه ها فشار دهید، سپس وردنه را بلند کرده و مجدداً این کار را تکرار کنید تا خمیر کاملاً باز شود.
• خمیر را میتوانید کمی پخته، سپس منجمد کنید. این روش، باعث کاهش زمان پخت نهایی در هنگام استفاده از خمیر میشود.
بهتر است خمیر را به مدت یک شب در یخچال استراحت دهید تا حجم آن دو برابر میشود. پس از طی مدت زمان مذکور، خمیر را از یخچال خارج کرده و در آشپزخانه قرار دهید تا به دمای محیط برسد.
اگر فرصت کافی ندارید، سطح خمیر را به روغن آغشته کرده و روی سینی چرب شده ای قرار دهید، سپس روی آن را سلفون کشیده و به مدت یک ساعت در دمای محیط قرار دهید تا حجم آن افزایش یابد.
توجه داشته باشید خمیر استراحت داده شده به مدت یک شب در یخچال، دو برابر بیشتر از خمیر آماده شده در دمای محیط، افزایش حجم پیدا میکند.
میتوانید باقیمانده خمیر پیتزا را برش داده، آن را به شکل گرد فرم دهید و سطحِ آن را به روغن زیتون آغشته کنید، سپس آن را در کیسه ای پلاستیکی قرار داده و روی سطح صافی در فریزر نگهداری کنید. مدت زمان نگهداری خمیر پیتزا در فریزر، حدود یک ماه است.توجه داشته باشید پیش از استفاده، خمیر را در دمای محیط قرار دهید تا یخزدایی شود.
ارسال نظر