لوز پسته، حس خوب عصرانه بهاری
براي اين حلوا بايد اول شربت آن را آماده كنيد. آب و شكر را درظرفي ريخته روي حرارت ملايم قرار دهيد تا شكر حل شود، سپس حرارت را زياد كرده اجازه دهيد تا شربت بجوشد و آنگاه آن را از روي حرارت برداريد و كنار بگذاريد...
مواد لازم
- آرد: 250 گرم
- كره: 125 گرم
- پسته خرد شده: 50 گرم
- پسته اضافه: براي تزیين
- آب: 250 ميليليتر
- شكر: 250 گرم
۱. براي اين حلوا بايد اول شربت آن را آماده كنيد. آب و شكر را درظرفي ريخته روي حرارت ملايم قرار دهيد تا شكر حل شود، سپس حرارت را زياد كرده اجازه دهيد تا شربت بجوشد و آنگاه آن را از روي حرارت برداريد و كنار بگذاريد.
۲. كره را در ظرفي ريخته روي حرارت قرار دهيد تا ذوب شود. آرد را اضافه كرده و مرتب هم بزنيد تا آرد سرخ شود. (می توان ابتدا آرد را کمی تفت داد، الک کرد و بعد به کره اضافه کرد.)
۳. آرد را از روي حرارت برداريد، شيره آماده شده را به آرامي به آن اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد تا جذب آرد سرخشده شود.
۴. پسته را داخل حلوا بریزید و آن را خوب مخلوط كنيد.
۵. حلواي يكدست و آماده را داخل قالب چهارگوش (قالب باقلوا)پهن كرده، پسته اضافه را روي آن بريزيد و با دست فشار دهيد تا به حلوا بچسبد.
۶. بعد از حدود ۳۰دقيقه حلوا را برش داده، اجازه دهيد كاملا خنك شود. براي بهتر جدا شدن حلوا، دوباره برشها را تكرار كرده و حلوا را از قالب جدا كنيد و در ظرف بچينيد.
نظر کاربران
عصرانه يهارى يعنى چى ؟! يهارى يا بهارى ؟!!!!
محض اطلاع پسته الان برا دکوره نه اشپزی!!