خورش جوجه و برگه
جوجه را همراه يك عدد پياز بزرگ، يك عدد برگ بو، ۲ ساقه كرفس و ۲ ساقه هويج بپزيد.
برترین ها:
مواد لازم
- جوجه كوچك: يك عدد
- آلو: يكدوم پيمانه
- برگه قيسي: يكدوم پيمانه
- پياز داغ: 4 قاشق سوپخوري سرپر
- رب: 2 قاشقسوپخوري
- نمك و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه:
1 - جوجه را همراه يك عدد پياز بزرگ، يك عدد برگ بو، 2 ساقه كرفس و 2 ساقه هويج بپزيد.
2 - از آنجايي كه جوجه درسته و با استخوان است پس الزاما حرارت را ملايم كرده و 2 ساعت زمان پخت دهيد.
3 - رب را در كمي روغن تفت دهيد تا بوي خامي آن برود.
4 - پياز داغ، ادويه، آلو و برگههاي قيصي خرد شده را به همراه يك دوم پيمانه آب مرغ را به مدت 10 دقیقه روي حرارت ملايم قرار دهيد.
5 - زعفران حلكرده، جوجه پخته را در اين مواد گذاشته و حرارت را كم كرده و 30 دقيقه زمان پخت دهيد.
نکات
هنگامي كه برگهها كاملا نرم و آلوها پخته شدند زمان سرو اين خورش فرا رسیده است.
اين غذا را ميتوانيد هم با برنج هم با نان سرو كنيد.
نكات آشپزي:
- در صورتی که تمایل داشتید میتوانید به جای جوجه از تکه های مرغ نیز استفاده کنید. توجه کنید مرغ را بپزید و سپس در این خورش استفاده کنید.
- توجه کنید که برگههای قیصی نباید در این خورش کاملا له شود. حتما باید بافت آنها طی پخت حفظ شود. پس زمان پخت آن را در نظر بگیرید.
ارسال نظر