۲۹۵۷۱
۵۰۰۴
۵۰۰۴
پ

خورش جوجه و برگه

جوجه را همراه يك عدد پياز بزرگ، يك عدد برگ بو، ۲ ساقه كرفس و ۲ ساقه هويج بپزيد.

خورش جوجه و برگه

خورش جوجه و برگه
برترین ها:

مواد لازم
  • جوجه‌ كوچك: يك عدد
  • آلو: يك‌دوم پيمانه
  • برگه قيسي: يك‌دوم پيمانه
  • پياز داغ: 4 قاشق سوپ‌خوري سرپر
  • رب: 2 قاشق‌سوپ‌خوري
  • نمك و فلفل: به میزان لازم

روش تهیه:

1 - جوجه را همراه يك عدد پياز بزرگ، يك عدد برگ بو، 2 ساقه كرفس و 2 ساقه هويج بپزيد.

2 - از آنجايي كه جوجه درسته و با استخوان است پس الزاما حرارت را ملايم كرده و 2 ساعت زمان پخت دهيد.

3 - رب را در كمي روغن تفت دهيد تا بوي خامي آن برود.

4 - پياز داغ، ادويه، آلو و برگه‌هاي قيصي خرد شده را به همراه يك د‌وم پيمانه آب مرغ را به مدت 10 دقیقه روي حرارت ملايم قرار دهيد.

5 - زعفران حل‌كرده، جوجه پخته را در اين مواد گذاشته و حرارت را كم كرده و 30 دقيقه زمان پخت دهيد.


نکات

هنگامي كه برگه‌ها كاملا نرم و آلوها پخته شدند زمان سرو اين خورش فرا رسیده است.

اين غذا را مي‌توانيد هم با برنج هم با نان سرو كنيد.

نكات آشپزي:

  • در صورتی که تمایل داشتید می‌توانید به جای جوجه از تکه های مرغ نیز استفاده کنید. توجه کنید مرغ را بپزید و سپس در این خورش استفاده کنید.
  • توجه کنید که برگه‌های قیصی نباید در این خورش کاملا له شود. حتما باید بافت آنها طی پخت حفظ شود. پس زمان پخت آن را در نظر بگیرید.


پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج