كتلت سیبزمینی
سیبزمینی را بپزید و پس از پوست گرفتن، آن را چرخ كرده یا با رندهریز رنده كنید...
برترین ها:
مواد لازم:
- گوشت چرخكرده: ۲۰۰ گرم
- سیبزمینی: ۲۰۰ گرم
- تخممرغ: یك تا ۲ عدد
- جعفری خرد شده: ۲ قاشق سوپخوری
- پیازكوچك: یك عدد
- نان خشك كوبیده یا آردسوخاری: حدود یك پیمانه
- نمك و فلفل: به میزان لازم
1 - سیبزمینی را بپزید و پس از پوست گرفتن، آن را چرخ كرده یا با رندهریز رنده كنید.
2 - تخممرغها را در ظرفی بشكنید و با كمی نمك و فلفل مخلوط كنید. پیاز رنده شده و جعفری خرد شده و گوشت چرخكرده را به آن اضافه كنید. تمام مواد را خوب مخلوط كنید تا مایه كاملا صاف و یكنواختی به دست آید.
3 - مقداری روغن در تابه بریزید، از مایه گلولههایی به اندازه یك نارنگی بردارید و درنان خشك كوبیده یا آردسوخاری بغلتانید. آن را به شكل دلخواه فرم دهید و در روغن داغ قرار دهید، وقتی یك طرف آن طلایی شد آن را برگردانید تا طرف دیگر سرخ و طلایی شود.
نكته:
بهتر است ابتدا یك تخممرغ را به مایه اضافه كنید و اگر لازم بود دومی راهم بیفزایید.
ارسال نظر