ناهار روز جمعه: گوشت آرام پز با کلم
اگر می خواهید برای ناهار روز جمعه یک غذای سبک و کم دردسر درست کنید نوعی غذا با گوشت و کلم را به شما پیشنهاد می کنیم.
- ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۱ کیلوگرم گوشت
- ۱ عدد بزرگ پیاز
- ۵۰۰ گرم کل اسلا
- ۱ حبه سیر
- ۳/۴ پیمانه سرکه
- ۱ قاشق چای خوری زیره
- ۳۵۰ گرم سیب زمینی
۱. در قابلمه ای،۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون را با حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. بر روی گوشت ها نمک و فلفل(فراوان) بپاشید و هر طرف گوشت را ۳ دقیقه تا طلایی شوند بپزید. گوشت ها را از قابمله خارج کنید.
۲. حرارت را به متوسط رو به پایین کاهش دهید. ۱ قاشق غذاخوری باقیمانده روغن زیتون، پیاز، ترکیب کلم و هویج ( کل اسلا) و سیر را اضافه کنید. بر روی آنها نمک و فلفل بپاشید. برای ۱۰ دقیقه تا کلم ها نرم شوند، بپزید.(مواد را مدام هم بزنید.)
۳. حرارت را بالا ببرید. سرکه، زیره و یک و یک چهارم پیمانه آب به مواد اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد. سیب زمینی ها را اضافه کنید، دما را تا حدی که مواد قل بزند، کم کنید. درب ظرف را بگذارید و برای حدود ۲۰ دقیقه تا کلم و سیب زمینی ها نرم شوند، بپزید.
۴.گوشت ها را به قابلمه برگردانید و برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر تا گوشت ها مغزپخت و سیب زمینی ها نرم شوند، بپزید.
ارسال نظر