پیتزاى سبزیجات
سطح خمیر را با قلم مو و روغن چرب كنید. سیر، گوجه و زیتون را روی آن پخش كرده....
برترین ها:
مواد لازم برای ۴ نفر:
- روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
- سیر:۲ حبه، ساطوری
- گوجه گیلاسی: ۱۵-۱۰ عدد، نصف شده
- پنیر موتزارلا: ۱۰۰ گرم
- ریحان: چند ساقه
- لمون پپر: به میزان لازم
روش تهیه:
۱- یكدوم واحد خمیر را به ۸ قسمت تقسیم كرده و هر قسمت را به هر شكلی كه مایلید پهن كنید. با این روش پیتزاهای لقمهای كوچكی درست میكنید.
۲- سطح خمیر را با قلم مو و روغن چرب كنید. سیر، گوجه و زیتون را روی آن پخش كرده و پنیر را با دست تكهتكه كرده و روی آن بریزید و لمون پپر را بر آن بپاشید.
۳- پیتزاها را به كمك كفگیر در سینی فر آردپاشی شده قرار داده و ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فر با دمای ۳۲۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. هنگامی كه دور خمیر طلایی و پنیر آب شد، پیتزا آماده است. ریحان را ساطوری كرده و روی پیتزاها بریزید.
فوت آشپزی:
برای تهیه پیتزا به روش گریل مانند روش تهیه پیتزای اسفناج و بادمجان عمل كنید، فقط توجه داشته باشید به علت كوچك بودن، مدت پخت كمتر خواهد بود.
ارسال نظر