خورش انار آویجِ گیلانی
انار آویج یک نوع خورش مخصوص شمالی هاست، که با مرغ و سبزیجات خاص درست می شود. در این مطلب طرز تهیه این خورش سنتی را به شما اموزش می دهیم.
مواد لازم برای ۴ نفر
- ۱ کیلو گرم مرغ خرد شده
- ۲ /۱ ۲ پیمانه گردوی چرخ کرده
- ۲ /۱ ۲ پیمانه سبزی خرد شده
- ( تره نعنا گشنیز وجعفری)
- ۲ حبه سیر
- ۲ لیوان آب انار
- ۱ عدد پیاز درشت
- به میزان لازم نمک و زردچوبه
- ۳ عدد تخم مرغ
- ۲ ق س رب انار
- ۲ پیمانه آب
طرز تهیه:
1. ابتدا مرغ را خرد کرده و آنها را آغشته به نمک و زردچوبه کنید. در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. بعد از آنکه داغ شد، پیاز خرد شده را به همراه 2 حبه سير داخل آن تفت دهید. حالا تکه های مرغ را اضافه کرده و همراه با پیاز کمی تفت دهید.
2. در این زمان گردو را همراه سبزي خرد شده اضافه کنید. کمی مواد را با هم تفت دهید، سپس آب را اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا مرغ بپزد.
3. بعد از حدود یک ساعت آب انار را اضافه کرده و صبر کنید تا جوش بیاید و خوب با مواد مخلوط شود، سپس رب انار را اضافه کرده ، به آرامی هم بزنید.
4. در کاسه ای تخم مرغ ها را خوب بزنید، سپس آن را داخل خورش بریزید. صبر کنید تا خورش جا بیفتد. حالا می توانید آن را سرو کنید.
یه جور دیگه
در صورت تمایل می توانید تخم مرغ را از دستور این خورش حذف کنید.
ارسال نظر