پلوی مــرغ و سبزیجات
نخودفرنگی، ذرت، گوجهفرنگی و پیاز. شنیدن این ترکیب هیچ بچهای را مشتاق به خوردن غذا نمیکند. تنها راه شما برای خوراندن این مواد غذایی به کودک، ترکیب آنها به یک شکل متفاوت است.
مواد لازم:
- برنج: یک پیمانه (معادل 200 گرم)
- مرغ: يك سینه کامل
- نخود فرنگی پخته شده: یک لیوان
- دانه ذرت پخته شده: یک لیوان
- گوجه فرنگی درشت: یک عدد
- زعفران آب شده: یک قاشق غذاخوری
- پیاز سرخ شده: یک قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- آب مرغ: یک پیمانه
- آب: نصف پیمانه
روش تهيه:
ابتدا مرغ را ریز خرد کرده و به همراه کمی روغن، نمک و پیاز سرخ شده داخل قابلمهای مناسب بریزید و روی حرارت زیاد مرغها را سرخ کنید. به طوری که مرغها کف نکنند و آبدار سرخ شوند. گوجه فرنگی را فیله کرده و سپس ریز خرد کنید. گوجه را به همراه زعفران و نخودفرنگی و ذرت به مواد اضافه کرده و همه را با هم کمی تفت دهید. در این مرحله، برنج، آب و آب مرغ را به مواد اضافه کرده و اجازه دهید تا مواد بجوشند و برنج قد بکشد. وقتی آب برنج کشیده شد درب قابلمه را بگذارید و حدود نیم ساعت اجازه دهید تا پلو دم بکشد.
نخودفرنگی، ذرت، گوجهفرنگی و پیاز. شنیدن این ترکیب هیچ بچهای را مشتاق به خوردن غذا نمیکند. تنها راه شما برای خوراندن این مواد غذایی به کودک، ترکیب آنها به یک شکل متفاوت است. ویژگی منحصر به فرد این خوراکیها، ترکیب رنگ زیبا و شاد آنها است. اگر بتوانید آنها را با هم در یک غذای مفید به کار ببرید، حتما فرزند شما از خوردن آن استقبال خواهد کرد. این غذا ترکیب بسیار سالم و خوشمزهای دارد و از تمام مواد هرم غذایی در ترکیب آن استفاده شده است. هم پروتئین را به بدن فرزند شما میرساند، هم فیبر و هم هیدرات کربن و ویتامین.
ارسال نظر