قلیه کدو؛ غذای محلی خرم آباد
قلیه کدو غذای ساده و خوشمزه مردم خرمآباد است. غذایی بر پایه کدو، پیاز، سیر و کمی سبزیجات. اگر دلتان یک شام ساده و خوشمزه و البته مفید میخواهد حتما قلیه کدوی خرمآبادیها را امتحان کنید.
مواد لازم برای۴ نفر
- ۵ عدد کدو
- ۲ عدد پیاز
- ۲ عدد هویج
- ۳ حبه سیر
- ۲ /۱ پیمانه گشنیز و جعفری
- به میزان لازم نمک ، فلفل ، زردچوبه و روغن
طرز تهیه:
1. کدو و هویجها را بهصورت مکعبی خرد کنید و کنار بگذارید.
2. پیاز را نگینی خرد کرده و با سیر رنده شده در یک تابه تفت دهید.
3. کدو و هویج های خرد شده را به پیاز و سیر اضافه کنید و روی حرارت ملایم تفت دهید.
4. نمک ، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و با نصف لیوان آب جوش بگذارید روی حرات ملایم جا بیفتد.
5. وقتی آب کدو خشک شد، گشنیز و جعفری را هم اضافه کنید.
نکته
هویج دیرتر از کدو میپزد. به همین دلیل بهتر است هویج را قبل از خرد کردن بخارپز کنید.
ارسال نظر