شام سلامتی ۷
خـورش تـرخون و ریحون
یك خورش لطیف و سریع بهاری با عطر و بویی قوی و طعمی ملایم و خوش. بنا به سلیقه خودتان میتوانید یكی یا هر دوی این سبزیها را با انواع دیگر مانند نعنا، اسفناج و... عوض كنید
- سینه مرغ: 600 گرم، خرد شده
- ترخون: 100 گرم، ساطوری
- ریحان: 100 گرم، ساطوری
- كره: 25 گرم
- روغن: یك قاشق غذاخوری
- آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
- پیاز كوچك: یك عدد، ساطوری
- فلفل سبز: 3-4 عدد، ساطوری
- آب مرغ: یك پیمانه
- نمك و فلفل: به میزان لازم
۱- كره و روغن را در یك قابلمه روی شعله متوسط داغ كرده و تكههای مرغ را ۱۰-۸ دقیقه در آن سرخ كنید تا روی آن طلایی شود. مرغ را با قاشق سوراخدار از روغن خارج كرده و كنار بگذارید.
۲- شعله را كم كرده و پیاز را ۵ دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود. آب مرغ را اضافه كرده و آن را به جوش آورید. فلفل و سبزیها را اضافه كرده و تكههای مرغ را به قابلمه برگردانید و با در بسته ۲۰ دقیقه آن را بپزید. در ۵ دقیقه آخر نمك و فلفل آن را اندازه كرده و آبلیمو را اضافه كنید. میتوانید با برنج سرو كنید.
فوت آشپزی
۱- اگر میخواهید خورش لعابدار باشد، یك قاشق چایخوری نشاسته ذرت را در ۲ قاشق غذاخوری آب سرد حل كرده و اضافه كنید.
۲- میتوانید به این خورش ۴-۳ قاشق غذاخوری خامه سفت اضافه كرده و با پاستا سرو كنید.
نکات آشپزی
یك خورش لطیف و سریع بهاری با عطر و بویی قوی و طعمی ملایم و خوش. بنا به سلیقه خودتان میتوانید یكی یا هر دوی این سبزیها را با انواع دیگر مانند نعنا، اسفناج و... عوض كنید تا به طعمهای جدیدتری دست بیابید.
ارسال نظر