غذای تند هندی
جوجه هندی با رزماری
برای آماده كردن جوجه با رزماری میتوانیم از ادویه تندوری هندی نیز استفاده كنیم؛ در این صورت جوجهها خیلی تند و قرمزرنگ خواهند شد؛ اگر نمی خواهیم خوراك تند شود، از ادویهها طبق دستور ذكر شده استفاده میكنیم.
مجله زندگی ایده آل: برای آماده كردن جوجه با رزماری میتوانیم از ادویه تندوری هندی نیز استفاده كنیم؛ در این صورت جوجهها خیلی تند و قرمزرنگ خواهند شد؛ اگر نمی خواهیم خوراك تند شود، از ادویهها طبق دستور ذكر شده استفاده میكنیم؛ همچنین از این روش میتوانیم فیله گوساله را نیز آماده كنیم.
مواد لازم:
- سینه مرغ یا جوجه ۱ كیلوگرم
- پیاز متوسط ۲ عدد
- زعفران آب كرده ۲ ق غ
- ادویه تندوری یا گرم ماسالا ۱ ق غ
- پودر سیر ۱ ق چ
- برگ بو ۱ عدد
- پودر پیاز ۱ق چ
- كاری ۱ ق چ
- رنگ قرمز در صورت تمایل ۲ قطره
- رزماری تازه حدودا ۲۰ شاخه بلند
- برای كنار بشقاب سبزیجات پخته شده و سس سالسا به میزان لازم
روش تهیه:
1. ابتدا سینه مرغ را به اندازههای مكعبی حدودا دو بند انگشت یا كمی بزرگتر خرد میكنیم سپس پیازها را رنده كرده همراه ادویهها و تمامی مواد غیر از چوبهای رزماری و سس سالسا و سبزیجات پخته شده روی مرغ میریزیم حدود 12 ساعت مرغ را در ظرف در بسته داخل یخچال یا فریزر قرار میدهیم تا طعمدار شود. اصولا من این مدت را داخل فریزر استراحت میدهم.
2. چوبهای رزماری را شسته فقط گل سر آن را نگه میداریم و بقیه برگها را از آن جدا میكنیم. میتوانیم برگهای رزماری را كنار بگذاریم تا خشك شوند. جوجهها را دقیقا به حالت سیخ كشیدن داخل چوب رزماری زده و داخل تابهای چدنی داغ با میزان خیلی كم روغن استیك میكنیم.
3. میتوانیم به جای این كار از گریل زغالی هم استفاده كنیم. جوجههای آماده شده را همراه سس سالسا و سبزیجات سرو میكنیم.
ارسال نظر