کباب زیتون، غذای محبوب جمهوری آذربایجان
گوشت چرخ کرده در این سرزمین مهمترین نقش را دارد. جایی که با آن بهترین غذاها و کباب هایشان را طبخ میکنند. مردم جمهوری آذربایجان عاشق گوشت و البته گوشت چرخ کرده هستند.
مواد لازم
- ۶۰۰ گرم گوشت چرخکرده
- ۱ عددپیاز
- ۲عددفلفل دلمه قرمز
- ۲ /۱ ق س تخم گشنیز
- بهاندازه لازم نمک و فلفل سیاه
- ۲ ق س روغنزیتون
طرز تهیه:
1. گوشت چرخکرده را از یخچال بیرون بیاورید و در ظرف مناسبی برای 5 دقیقه در محیط آشپزخانه بگذارید.
۲. حالا پیاز نگینی شده و تخم گشنیزرا به آن اضافه کنید. یکی از فلفل دلمهایها را کباب کرده، آن را له و به مواد اضافه کنید.
۳. یکی دیگر از فلفلها را خردکنید و با گوشکوب برقی له کنید تا نرم و یک دست شود.
۴. حالا فلفل لهشده را به مخلوط گوشت اضافه کنید و هم بزنید.
۵. فلفل سیاه را هم اضافه کنید و مواد را خوب ورز دهید.
۶. نمک را هم اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا همه مواد به خورد هم بروند.
۷. حالا مثل تصویر اندازه یک پرتقال از گوشت بردارید و کف دستتان به آن شکل بدهید.
۸. روغنزیتون را روی گوشت بمالید. روغنزیتون باید بکر باشد.
۹. روی یک قابلمه که درون آن آب ریختهاید یک توری بگذارید و گوشتها را روی آن بچینید. فر را با درجه ۱۸۰ سانتیگرادروشن کنید تا گرم شود. حالا ظرف را داخل فر بگذارید تا گوشت بپزد.
۱۰. در صورت تمایل گوشتها را داخل نان لواش یا تافتون بگذارید و با سبزیجات موردعلاقهتان سرو کنید.
ارسال نظر