کباب مرغ، افطاری تبریزی ها
کباب را باید د ر آذربایجان خورد، با آن مزه های ناب و منحصر به فرد ش. اگر طرفد ار کباب های آذربایجان هستید، این کباب مرغ هم حتما می تواند شما را راضی کند.
مواد لازم برای ۲ نفر
- ۲ عد د سینه مرغ
- ۱ عد د پیاز
- ۲ حبه سیر
- به اند ازه د لخواه نمک و فلفل سیاه
- ۱ ق س پود ر نان
- ۱ ق س گشنیز خرد شد ه
طرز تهیه:
1. ابتدا سینه مرغ را دو بار چرخ کنید.
2. در یک ظرف پیاز و سیر را رنده کنید و آب آن را خوب بگیرید.
3. حالا پیاز و سیر را با نمک و فلفل را به سینه مرغ چرخ شده اضافه کنید .
4. گشنیز خرد شده و پودر نان را هم اضافه کرده و به مدت 15 دقیقه با دست ورز دهید تا مواد خوب به خورد هم بروند.
5. مایه کباب مرغ را به مدت 2 ساعت درون یخچال بگذارید تا استراحت کند.
6. بعد از د و ساعت، به دقت مواد کباب را سیخ بکشید و روی کباب پز یا زغال کباب کنید.
نکته
به جای گشنیز خرد شد ه می توانید از جعفری، نعنا یا ریحان استفاده کنید.
نظر کاربران
من خودم تبریزی هستم خیلی کباب خوشمزه ایی هس جای همتون خالی امیدوارم تشریف بیارین و از خوردنش لذت ببرین
آخ آخ من گرسنمه...
حتما خوشمزه است من يه بار كوفته تبريزو خوردم خيلي عالي بود غذاهاي تبريزي ها خوشمزه است