كرم وانیل
ابتدا شكر، زردههای تخممرغ و وانیل را داخل قابلمهای لعابی یا استیل ریخته با همزن دستی آنها را مخلوط میكنیم.
مجله زندگی ایده آل:
مواد لازم:
- زرده تخممرغ: 7 عدد
- شیر: 400 میلیلیتر
- خامه صبحانه: 400 گرم
- شكر: 250 گرم
- پودر ژلاتین: 4 قاشق سوپخوری
- آب سرد: یك دوم لیوان
- وانیل: یك دوم قاشق چایخوری
روش تهیه:
۲. وقتی به نقطه جوش رسید، فورا از روی حرارت برمیداریم و كنار میگذاریم تا سرد شود. خامه را داخل كاسهای گود میریزیم و كرم را آرام آرام به خامه اضافه كرده و با همزن دستی به هم میزنیم تا مواد صاف و یكدست شوند. پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده ذوب میكنیم و داخل كرم میریزیم.
۳. همیشه به این نكته دقت میكنیم كه كرم و ژلاتین هیچكدام داغ نباشند. بهترین زمان اضافه كردن موقعی است كه ژلاتین و كرم هر دو حرارت خود را از دست داده باشند. كرم را از صافی گذرانده و داخل قالب مورد نظر میریزیم و به مدت ۶ ساعت داخل یخچال میگذاریم تا خودش را بگیرد.
ارسال نظر