۲۰۳۷۶۴
۵۰۰۲
۵۰۰۲
پ

كرم وانیل

ابتدا شكر، زرده‌های تخم‌مرغ و وانیل را داخل قابلمه‌ای لعابی یا استیل ریخته با همزن دستی آنها را مخلوط می‌كنیم.

كرم وانیل
مجله زندگی ایده آل:

كرم وانیل

مواد لازم:

  • زرده تخم‌مرغ: 7 عدد
  • شیر: 400 میلی‌لیتر
  • خامه صبحانه: 400 گرم
  • شكر: 250 گرم
  • پودر ژلاتین: 4 قاشق سوپ‌خوری
  • آب سرد: یك دوم لیوان
  • وانیل: یك دوم قاشق چای‌خوری

روش تهیه:

۱. این دستور بسیار ساده‌ای است كه طبق درخواست دوستان عزیز دوباره در این مطلب برای‌تان شرح داده‌ایم. ابتدا شكر، زرده‌های تخم‌مرغ و وانیل را داخل قابلمه‌ای لعابی یا استیل ریخته با همزن دستی آنها را مخلوط می‌كنیم، سپس شیر را آرام آرام ریخته و بهم می‌زنیم و مواد را روی حرارت می‌گذاریم. ظرف را روی حرارت ملایم گذاشته و مدام بهم می‌زنیم تا كرم به جوش آید.

۲. وقتی به نقطه جوش رسید، فورا از روی حرارت برمی‌داریم و كنار می‌گذاریم تا سرد شود. خامه را داخل كاسه‌ای گود می‌ریزیم و كرم را آرام آرام به خامه اضافه كرده و با همزن دستی به هم می‌زنیم تا مواد صاف و یكدست شوند. پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده ذوب می‌كنیم و داخل كرم می‌ریزیم.

۳. همیشه به این نكته دقت می‌كنیم كه كرم و ژلاتین هیچ‌كدام داغ نباشند. بهترین زمان اضافه كردن موقعی است كه ژلاتین و كرم هر دو حرارت خود را از دست داده باشند. كرم را از صافی گذرانده و داخل قالب مورد نظر می‌ریزیم و به مدت ۶ ساعت داخل یخچال می‌گذاریم تا خودش را بگیرد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج