۱۸۹۸۷۳
۵۰۱۸
۵۰۱۸
پ

طرز تهیه سس پرتقال

سس پرتقال را پس از آماده شدن، روی مرغ چه به صورت آب پز، سرخ شده و یا رولت ریخته و از خوردن آن لذت ببرید.

سایت سوران: سس پرتقال را پس از آماده شدن، روی مرغ چه به صورت آب پز، سرخ شده و یا رولت ریخته و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم:

آب پرتقال: سه چهارم لیوان
آرد ذرت: يك قاشق غذاخوری
شکر: يك قاشق چای‌خوری
رنده پوست پرتقال: دو قاشق سوپ‌خوری
کره: دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه سس پرتقال

طرز تهیه:

۱. ابتدا آب پرتقال و آرد ذرت را در ظرف مناسبی ریخته و کاملا با هم مخلوط می‌کنیم تا صاف و یکدست شود سپس شکر و پوست پرتقال رنده شده را به آن افزوده و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم.

۲. این سس را مرتب هم می‌زنیم تا مثل فرنی غلیظ شود بعد از روی حرارت برداشته کره را به آن اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم.

۳. روش دیگر آماده کردن این سس به این شکل است که ابتدا آرد ذرت و کره را در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت ملایم به مدت ۳ دقیقه تفت می‌دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود سپس کم کم آب پرتقال را افزوده و مرتب هم میزنیم تا غلیظ شود. پوست پرتقال و شکر را نیز در آخر اضافه می‌کنیم.

نکات:

۱)برای خوشرنگ کردن این سس از نصف قاشق چای‌خوری زعفران حل شده یا رنگ خوراکی مجاز استفاده کنید.

۲)در صورت تمایل يك قاشق غذاخوری آبلیمو هم به سس اضافه کنید.

۳)در صورت تمایل به جای آرد ذرت از آرد معمولی استفاده کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج