طرز تهیه سس پرتقال
سس پرتقال را پس از آماده شدن، روی مرغ چه به صورت آب پز، سرخ شده و یا رولت ریخته و از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم:
آب پرتقال: سه چهارم لیوان
آرد ذرت: يك قاشق غذاخوری
شکر: يك قاشق چایخوری
رنده پوست پرتقال: دو قاشق سوپخوری
کره: دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
۱. ابتدا آب پرتقال و آرد ذرت را در ظرف مناسبی ریخته و کاملا با هم مخلوط میکنیم تا صاف و یکدست شود سپس شکر و پوست پرتقال رنده شده را به آن افزوده و روی حرارت ملایم قرار میدهیم.
۲. این سس را مرتب هم میزنیم تا مثل فرنی غلیظ شود بعد از روی حرارت برداشته کره را به آن اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
۳. روش دیگر آماده کردن این سس به این شکل است که ابتدا آرد ذرت و کره را در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت ملایم به مدت ۳ دقیقه تفت میدهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود سپس کم کم آب پرتقال را افزوده و مرتب هم میزنیم تا غلیظ شود. پوست پرتقال و شکر را نیز در آخر اضافه میکنیم.
نکات:
۱)برای خوشرنگ کردن این سس از نصف قاشق چایخوری زعفران حل شده یا رنگ خوراکی مجاز استفاده کنید.
۲)در صورت تمایل يك قاشق غذاخوری آبلیمو هم به سس اضافه کنید.
۳)در صورت تمایل به جای آرد ذرت از آرد معمولی استفاده کنید.
ارسال نظر