بلو ولوت موس، کیک ژلاتینیِ آبی
ابتدا ورقههای ژلاتین را داخل ظرفی پر از آب سرد ریخته و اجازه میدهیم تا كاملا شل شوند، سپس آنها را از آب سرد خارج كرده و در ظرفی كه بهتر است استیل باشد میریزیم و روی بخار سماور یا كتری قرار میدهیم و اجازه میدهیم تا ژلاتین ذوب شود.
مجله زندگی ایده آل:
مواد لازم:
- خامه فرمگرفته: ۳۵۰ گرم
- زرده تخممرغ:شش عدد
- ژلاتین: ۱۲ ورق
- شكر: ۲۰۰ گرم
- شیر: ۲۰۰ میلیلیتر
- وانیل مایع: یك قاشق چایخوری
- نشاسته ذرت: دو قاشق غذاخوری
- كیك بلو ولوت پودر شده: یك لیوان
روش تهیه:
1. ابتدا ورقههای ژلاتین را داخل ظرفی پر از آب سرد ریخته و اجازه میدهیم تا كاملا شل شوند، سپس آنها را از آب سرد خارج كرده و در ظرفی كه بهتر است استیل باشد میریزیم و روی بخار سماور یا كتری قرار میدهیم و اجازه میدهیم تا ژلاتین ذوب شود.
2. در مرحله بعدی زردههای تخممرغ را همراه شكر و وانیل با همزن برقی خوب هم میزنیم تا كاملا پف كرده و روشن شوند. سپس شیر و آرد ذرت را به آن اضافه میكنیم و داخل یك قابلمه كه بهتر است مسی باشد ریخته و روی حرارت ملایم آنقدر هم میزنیم تا كرم پخته و نسبتا غلیظ شود. در این زمان كرم را كنار میگذاریم تا خنك شود.
3. حالا كرم، خامه، پودر بادام، پودر كیك و ژلاتین را با هم خوب مخلوط كرده و داخل قالب مورد نظر میریزیم و شش تا هشت ساعت داخل یخچال قرار میدهیم، پس از خارج كردن موس از قالب آن را با اسپری ولوت تزئین میکنیم.
ارسال نظر