۱۷۷۲۶۴
۵۰۰۹
۵۰۰۹
پ

بلو ولوت موس، کیک ژلاتینیِ آبی

ابتدا ورقه‌های ژلاتین را داخل ظرفی پر از آب سرد ریخته و اجازه می‌دهیم تا كاملا شل شوند، سپس آنها را از آب سرد خارج كرده و در ظرفی كه بهتر است استیل باشد می‌ریزیم و روی بخار سماور یا كتری قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم تا ژلاتین ذوب شود.

بلو ولوت موس، کیک ژلاتینیِ آبی
مجله زندگی ایده آل:

بلو ولوت موس، کیک ژلاتینیِ آبی

مواد لازم:

  • خامه فرم‌گرفته: ۳۵۰ گرم
  • زرده‌ تخم‌مرغ:شش عدد
  • ژلاتین: ۱۲ ورق
  • شكر: ۲۰۰ گرم
  • شیر: ۲۰۰ میلی‌لیتر
  • وانیل مایع: یك قاشق چای‌خوری
  • نشاسته ذرت: دو قاشق غذاخوری
  • كیك بلو ولوت پودر شده: یك لیوان

روش تهیه:

1. ابتدا ورقه‌های ژلاتین را داخل ظرفی پر از آب سرد ریخته و اجازه می‌دهیم تا كاملا شل شوند، سپس آنها را از آب سرد خارج كرده و در ظرفی كه بهتر است استیل باشد می‌ریزیم و روی بخار سماور یا كتری قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم تا ژلاتین ذوب شود.

2. در مرحله بعدی زرده‌های تخم‌مرغ را همراه شكر و وانیل با همزن برقی خوب هم می‌زنیم تا كاملا پف كرده و روشن شوند. سپس شیر و آرد ذرت را به آن اضافه می‌كنیم و داخل یك قابلمه كه بهتر است مسی باشد ریخته و روی حرارت ملایم آنقدر هم می‌زنیم تا كرم پخته و نسبتا غلیظ شود. در این زمان كرم را كنار می‌گذاریم تا خنك شود.

3. حالا كرم، خامه، پودر بادام، پودر كیك و ژلاتین را با هم خوب مخلوط كرده و داخل قالب مورد نظر می‌ریزیم و شش تا هشت ساعت داخل یخچال قرار می‌دهیم، پس از خارج كردن موس از قالب آن را با اسپری ولوت تزئین می‌کنیم.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج