دستور آشپزی: سالاد پرتقال و نعنا
- پرتقال: ۴ عدد
- خرما: ۱۲ عدد، بدون پوست و خرد شده
- نعنا: يك بوته كوچك شسته و ساطوري شده (مقداري برگ درسته را براي تزئين سالاد نگه داريد)
- شربت گل سرخ يا گلاب: يك قاشق چايخوري
روش تهیه :
ابتدا پرتقالها را پوست گرفته، تكه تكه كرده و پوست سفيد روي هر تكه را جدا كنيد. حالا پرتقالها را در كاسهاي بريزيد و خرماها را كه با برشهاي طولي خرد كردهايد، به آن اضافه كنيد. نعناهاي ساطوري شده و شربت گل سرخ را هم ميتوانيد در همين ظرف بريزيد و خيلي آرام محتويات داخل كاسه را هم بزنيد. حالا سالاد را بين 4 ظرف كوچكتر تقسيم كرده و روي آن را با برگهاي درسته نعنا تزئين كنيد.
اين سالاد را ميتوانيد همراه با مقداري ماست و پنكيك، بهعنوان صبحانه ميل كنيد يا با اضافه كردن مقداري بستني وانيلي، آن را مثل پودينگ سرو كنيد.
نكته: اين غذا، سرشار از ويتامين C بوده و 2واحد از 5 واحد ويتامين C مورد نياز بدن را تامين ميكند. ضمنا اين سالاد كمچرب و فوق سالم است و نيازي به طبخ ندارد.
اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir
پ
ارسال نظر