خوراك پنه پو + مسيراتو چيكن + دسر آفوگاتو
پياز را پوست كنده و برش بزنيد، سيبزمينيها را بشوييد و پوست آن را بكنيد و آن را گردگرد برش دهيد و كنار بگذاريد تا در مراحل بعدي از آن استفاده كنيد. در سيني فر پيازها را بخوابانيد و برشهاي سيبزميني را روي آن بچينيد و ادويههاي لازم مانند نمك، فلفل، كمي روغن زيتون را روي تمام مواد بپاشيد.
مواد لازم خوراك سيبزميني
- پياز قرمز: يك عدد
- سيبزميني: يك كيلوگرم
- سير: 2حبه
- ماهي تن همراه با روغن: يك قوطي
- پنير پارمزان: به ميزان لازم
- برگ مو: 2 عدد
- آويشن: يك قاشق چايخوري
- نمك و فلفل: به ميزان لازم
- روغن زيتون: به ميزان لازم
- خامه كمچربي: 300 ميليمتر
مواد لازم مرغ
- روغن زيتون: به ميزان لازم
- سينه مرغ: ۱۸۰ گرم
- سير: ۴ حبه
- ترهفرنگي: يك عدد بزرگ
- خردل سبوسدار:يك قاشق چايخوري
- نمك و فلفل: به ميزان لازم
مواد لازم سالاد سبز
- برگ چغندر: 200 گرم
- اسفناج: 200 گرم
- ليموي تازه: يك عدد
- نمك و فلفل: به ميزان كافي
- روغن زيتون: به ميزان كافي
- آب: به ميزان لازم
دسر آفوگاتو
- قهوهفوري: يك قاشق غذاخوري
- شكر: ۳ قاشق غذاخوري
- نان قندي يا بيسكويت: ۴ تا ۶ عدد
- كمپوت گيلاس يا تمشك: يك قوطي
- شكلات: يك تخته
- بستني وانيلي: ۵۰۰ گرم
- آب جوش: به ميزان لازم
برای شروع
از يك قابلمه متوسط و يك ماهيتابه بزرگ روي حرارتكم استفاده كنيد. فر را روشن كرده و روي دماي ۲۲۰ درجه سانتيگراد و ۴۲۵ درجه فارنهايت قرار دهيد. كتري را آب كرده و بجوشانيد.
خوراك پنه پو
پياز را پوست كنده و برش بزنيد، سيبزمينيها را بشوييد و پوست آن را بكنيد و آن را گردگرد برش دهيد و كنار بگذاريد تا در مراحل بعدي از آن استفاده كنيد.
در سيني فر پيازها را بخوابانيد و برشهاي سيبزميني را روي آن بچينيد و ادويههاي لازم مانند نمك، فلفل، كمي روغن زيتون را روي تمام مواد بپاشيد. خامه كمچرب را داخل كاسهاي ريخته و ۲حبه سير را در آن رنده كنيد. ماهي تن را ريشريش كرده و روي كل سيبزمينيها بريزيد و روغن تن را سراسر مواد بريزيد در آخر پنير پارمزان را روي تمام مواد رنده كنيد. برگ مو را با چاقو ريزريز كرده و همراه با كمي آويشن روي پنير بريزيد. يادتان باشد كه روي غذا را كمي روغن زيتون بريزيد. دستكش دستكرده و كل مواد داخل سيني را بهخوبي به هم بزنيد. بعد سيني را در حرارت ملايم قرار داده و ۲۰۰ ميليليتر آب به آن اضافه كنيد. روي سيني را فويل كشيده و حرارت را كمي زياد كنيد تا كاملا پخته شود. پس از ۱۰ دقيقه سيني را به آرامي تكان دهيد. در آخر فويل را از روي سيني برداشته و مجددا مقداري پنير روي آن رنده كنيد و در قسمت بالاي فر بهمدت ۱۵ دقيقه تا زماني كه كاملا طلايي شود بگذاريد.
سيراتو چيكن
ماهيتابه را روي حرارت متوسط گاز قرار دهيد. كمي روغن زيتون درون ماهيتابه ريخته و بگذاريد تا كمي داغ شود سير را رندهكرده و به آن اضافه كنيد. مرغها را از قبل آبپز كنيد تا فقط مرحله سرخ كردن آن بماند مرغهاي آبپز شده را در ماهيتابه بچينيد و هر چند دقيقه آن را برگردانيد. با فرچه خردل سبوسدار را به كل مرغ بزنيد. ادويهها را اضافه كنيد (نمك، فلفل). روي هر تكه از مرغها با چاقو برش دهيد تا كاملا سرخ و پخته شود. پس از ۱۸ دقيقه مرغ شما آماده است. سپس سريع ترهفرنگيها را شسته و خرد كنيد و به گوشه مرغ اضافه كنيد.
سالاد سبز
اسفناج و برگ چغندر را خوب شسته و به تكههاي متوسط برش بزنيد. قابلمه را آب كرده و روي حرارت قرار دهيد. برگهاي اسفناج و چغندر را اضافه كنيد. بگذاريد تا سبزيها كمي نرم شوند و آن را آبكش كنيد و درون ظرف سالاد خود بريزيد. آب ليموي تازه را همراه با نمك و روغن زيتون به آن اضافه كنيد و بهخوبي به هم بزنيد.
دسر آفوگاتو
قهوه فوري را همراه با شكر داخل يك پارچ ريخته و تا نصفه با آب جوش پر كنيد. نان قندي يا بيسكويت را در ۴ فنجاني كه ميخواهيد دسر را در آن درست كنيد با دست خرد كرده و در ته فنجانها قرار دهيد. گيلاسها را به فنجانها اضافه كنيد و قهوه را در هر فنجان بريزيد و بعد يك تخته شكلات را نصف كرده، رنده كنيد و يك اسكوپ بستني را درون فنجان قرار دهيد و مجددا شكلات را روي آن رنده كنيد. براي تزئين آن ميتوانيد از گيلاس و آب كمپوت استفاده كنيد شما ميتوانيد با هر ميوه فصل دسر را درست كنيد.
اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir
ارسال نظر